Snævertsynede Aalborg lokalpolitikere har i mere end 30 år forhindret den helt nødvendige 3. limfjordsforbindelse

Trafikstyrelsen (som må have korset sig over tåberne deroppe i nordjylland) måtte tilsidst skære igennem og pege på den ’logiske langsigtede løsning – Vestforbindelsen over Egholm’

Tryk på billede for link til hjemmeside !

Egoistiske – selvoptagne – Aalborg lokal-politikere har ansvaret for ’igennem 30 år at have ’forhindret’ – den livsnødvendige 3. Limfjordsforbindelse for Vendsyssels udvikling.

Medens man på Sjælland og i’ og omkring København – har brugt mere end 320 milliarder på forbedret infrastruktur – så er det lykkedes årtiers tåbelige slagsmål iblandt Aalborg lokalpolitikere – at sætte udviklingen af Nordjylland (og Vendsyssel i særdeleshed) fuldstændig i stå – ved deres ’endeløse barnlige vrøvle slagsmål  – om hvor forbindelsen skulle placeres.

Så  medens skiftende regeringer har sørget for at topmoderne nye motorveje nu forbinder hele Jylland (syd for Limfjorden) med Vestjylland – Silkeborg – Herning – Holstebro – så ligger Nordjylland tilbage – dybt afhængelig af et tunnelprojekt der blev indviet i 1969.

Beslutningstagere har i mere end 30 år haft den permanente undskyldning – at Alborg lokalpolitikere alene har interesseret sig for taburetter – og derfor aldrig har kunnet blive enige om at fremlægge en plan for linjeføringen.

Trafikstyrelsen (som må have korset sig over tåberne deroppe i Nordjylland) måtte til sidst skære igennem og pege på den ’logiske langsigtede løsning – Vestforbindelsen over Egholm’ – fordi at man selv i København kan se at ’udviklingen’ i en af landets store regioner ’står stille’ – grundet fuldstændig ’manglende trafikplanlægning af fremtidig infrastruktur.

Chokerende (men ikke overraskende) – at nu IGEN’ her i komunevalgkampen se – ’fuldstændig hjernedøde – Aalborg Lokalpolitikere på venstrefløjen her i valgkampen 2017 – stå og argumentere for at ’få omgjort’ beslutningen om den 3. Limfjordsforbindelse (som havde den været her for 25 år siden ville have betydet et helt andet aktivt og produktivt Vendsyssel i dag).

Egoistiske selvoptagne Aalborg politikere har ’sat hele Nordjylland’ 50 år tilbage i forhold til resten af Danmark.

Alborg lokalpolitikerne har kunnet blive enige om at putte en milliard i Ego Aalborg projekter som Musikhuset og Nordjyllands Kunstmuseum – hvor mange kommer der der ?

Men +114.000 nordjyder har allerede nu behov for at krydse Limfjorden hver dag – via.Tunnellen eller Limfjordsbroen – og de har allerede i flere år holdt fast tilbagevende i kø i myldretiden morgen og eftermiddag.

Havde vi dog blot en enkelt gang haft et politisk fremsynet ’mandfolk’ – som en Jens Risgaard Knudsen der fik de Nordjyske motorveje igennem for mere end 40 år siden – så ville vi have haft styr på infrastrukturen i Nordjylland – for 20- 30 år siden, men Aalborgs Lokalpolitikere har ’i deres snævertsynede dumhed’ ansvaret for – at pengene til fremsynet infrastruktur og udvikling – er blevet brugt alle andre steder i landet.