Senate Republicans won’t vote on last-ditch bill to dismantle ObamaCare

Senate Republicans said Tuesday they no longer plan to vote on the Graham-Cassidy bill that would have dismantled ObamaCare, after several GOP senators said they would not support the measure.

Tryk på billede for video-link !

Obama har efterladt USA med en kopi af Nord-Europas ‘Velfærds-Helvede’ ! 

GOP kamp for at ‘få bare nogenlunde kontrol over udgifterne til “sundhedsvæsenet” (verdens mest usunde og overvægtige befolkning) – har vist sig at være tæt på umulig.

HVORFOR: 

Det er bare at kigge på – det der er endt som et ‘Velfærds Helvede’ i Skandinavien – for at forstå hvad der sker i USA politisk lige nu.

Det sværeste i denne verden er at rulle ‘Sociale Ydelser’ tilbage: 

Som det er sket i Danmark og i store dele at det øvrige nordlige Europa, så er store dele af befolkningen endt med at ‘have mere fokus på at kæmpe for de meget høje sociale ydelser’ – end på at bidrage ‘efter evne’ på at forsørge sig selv og familie.

Oveni kommer så effekten af at ‘hele Afrika’ og store dele af Asien – tror at det er Himmerige i Skandinavien – ‘hvor man bare får ‘gratis bolig og lyshåret kæreste udleveret ved ankomst’  (udtaelse af unge illegal afrikansk emigrant i Sverige).
———————————————

Spørgsmålet er nu – om man i USA helt har forstået hvilke – ‘NEGATIVE Sociale Kræfter’ det er at Obama med sin DOVNE Socialistiske Røde Politik – har ‘sluppet løs i det amerikanske samfund’. 

Erfaringerne med Velfærds Helvedet fra Skandinavien er 100% negative !

Systemet bringer det værste frem i befolkningen – samtidigt med at det tiltrækker ‘de værste og mest kriminelle elementer’ fra andre dele af verden !
————————————————

Så for Republikanerne i USA !

LAST CHANCE:  For at redde lidt af den oprindelige Amerikanske Spirit og Positive Indstilling og ansvar i forhold til det samfund, som alle er en del af. 

Lykkes det ikke at få – Stoppet  Obamacare ‘NU’ – så kan amerikanske skatteborgere se frem til Skandinaviske tilstande – hvor at store dele af samfundets borgere har som højeste mål at ‘komme på permanent’ Sociale Ydelser  (Social Welfare) – så de ikke behøver at arbejde for at have en indkomst !
—————————————-

Herunder beskriver Kharder ‘sandheden’ om hvad måler er for størstedelen ag de illegale indvandrere:

Khader: I ghettoen er førtidspension den højeste drøm