Sean Hannity blasts ‘vile’ Zoom callers bullying Michigan canvassers

Sean Hannity blasts 'vile' Zoom callers bullying Michigan canvassers 'Hannity' host recounts Wayne County drama, gives updates on recounts in key states

Tryk på billed for video-link ! (twitter link)

Hannity forsætter dækningen af – den helt vanvittige svindel som Demokraterne – PLANLAGT I DETALJER FØR VALGET – har begået I ALLE – de 5 afgørende Svingstater – hvor at TRUMP førte STORT ved midnat på Valgdagen – den tirsdag den 3 November 2020.

Som alle ved i dag – så blev optællingen herefter stoppet i de afgørende Svingstater ved midnat – for at man kunne få den planlagte svindel sat i scene – og i løbet af de næste 3 – 4 dage – ‘blev der svindlet med at opfinde stemmer’ til Joe Biden i en grad – som må have chokeret selv Republikanerne.

At så mange mennesker vil ‘være bekendt’ at deltage i ‘regulær BESKIDT valgsvindel’ – i Guds eget land – må samtidig have chokeret også dele af  ‘ærlige’ Demokrater – må man håbe.
—————————–
I dag er der ingen i USA – der har fulgt processen efter valget – der tvivler på at Donald Trump ER VALGETS VINDER. Var det ikke for ‘den uhyrlige Demokratiske planlagte svindel’ – så ville Trump være erklæret vinder i løbet af aftenen den 3 November 2020.

Mange har efterfølgende peget på at ‘metoderne til at bruge svindel fuldstændig forberedt og planlagt hos Demokraterne – blev afprøvet først efter midtvejsvalget i Californien i 2018 – hvor ‘at hver eneste valgte Republikaner til Kongressen ‘PÅ VALGAFTENEN’ – i løbet af de næste dage – alligevel endte med at tabe til den Demokratiske modkandidat.
—————————————

Reelt er den eneste troværdige løsning  – et OMVALG/NYVALG i de 5 stater – hvor optællingen blev stoppet ved midnat – men det kommer nok ikke til at ske (er aldrig sket tidligere – mig bekendt i Amerikansk  politik) – men man kunne/kan forestille sig at federal Supreme Court (Højesteret) ender med at sige – at det vil være den eneste måde at genoprette tilliden til USA’s Demokrati på – hvilket vil være sandheden.

Svindelen under 2020 valget den 3 November – i de afgørende stater er simpelthen så omfattende – på alle mulige niveuer -(elektronisk med tællemaskinerne – tonsvis af falske stemmesedler – kopieret (så samme stemme optræder flere gange) – fra afdøde mennesker – plus en lang række måder at få ‘Trump stemmer til at forsvinde på ‘).

Sandheden er ‘at man aldrig’ vil nå til bunds i den helt uhyrlige svindel der er foregået her. Der er simpelthen så mange implicerede mennesker – at det er ‘rystende’ at folkemoralen ikke er højere i USA – end at mennesker er parate til at ‘SVINDLE i selve Hjertet af Forfatningen’ – Valget af ny Præsident hvert 4 år.