Sean Hannity – Live with the President – April 26, 2019

Tryk på billede for video-link. Oprindelige video er er slettet – så der linkes istedet til interview med præsidenten  fra den 26/04 2019 !

Hannity har Præsidenten med inde over – at nu gå efter ‘hele den korrupte sammensværgelse – der var baggrunden for Mueller undersøgelsen

At Mueller undersøgelsen skulle vare 2½ år – siger alle sagkyndige var selve årsagen til at Demokraterne genvandt ‘The House’ (Kongressen).

Så alle spørger nu – var det IGEN’ – ‘bestilt arbejde i forlængelse af – ‘hele den korrupte sammensværgelse’, der startede undersøgelsen på et 100% falsk konstrueret grundlag  – at Mueller skulle trække ‘den falske undersøgelse’ til efter midtvejsvalget – for at de røde Fake News MSM medier kunne forsætte deres smæde-propaganda imod den folkevalgte præsident  – døgnet rundet !

Der er rigeligt at tage fat på med den dybe korruption – som de lokale Fake News medier – med TV2 og  BT som de værste – (ekko af CNN – MSNBC) – stadigt undlader at fortælle befolkningen om.

Medierne er idag endt som venstreorienterede ‘politiske propaganda’ maskiner – det løber med ‘Klima-løgnen’ (hjernevasker ungdommen – med dette crap).

At Trump har sagt fra’ over for Klima Religionen er ‘tydeligt en af grundene til at Globalistiske Europa (med den lille ny Napoleon – Macron – der drømmer om ‘Europas Forenede Stater’) – bruger enhver lejlighed til at nedgøre den amerikanske Præsident.