BBC’s – ‘Løgnagtige’ – Klima Frelser Film vist på TV2 – “helt tilfældigt” nogle få dage før Europa valget

Man skammer sig over at høre - på opstillede danske politikere til EU valget !

Så vælges der over hele Europa 751 egocentriske mennesker, som hver især koster skatteborgerne over en million danske kr. i løn + fryns om året.

Reelt er der idag tale om en Politisk Union (sneget ind af bagdøren) – og dette 100% overflødige cirkus koster simpelt så mange penge at vi aldrig hører om det. Medregnes alle de ansatte tolke og sekretærer og et utal af eksperter og konsulenter (de 751 valgte politikere har jo ingen faglig viden om noget som helst).

Hvis alt medregnes – værdi af bygninger vedligeholdelse – rengøring (de umådelige rejse- og diæter til alle EU ansatte) – så er der tale om et svimlende antal milliarder euro,  som landenes skatteborgere betaler for dette ‘helt overflødige vanvid’ – De Enkelte lande ‘har allerede i forvejen en lovgivende forsamling’

EU har årligt udgifter for rundt regnet 1.000 milliarder kroner. Størstedelen af pengene kommer ind i kontingent fra de 28 landes EU-kontingenter, der varierer i størrelsen.  Danmark betaler årligt 6,2 milliarder – for at have de 13 luksus parasitter rejsende frem og tilbage i en uendelighed til de endeløse ‘unødvendige’ møder.
——————————————

Må ærligt sige at jeg aldrig har set en mere fordummende debat end den der bliver vist med de danske opstillede til EU valget her i 2019.

At høre en sådan flok ‘forførte/hjernedøde’ voksne mennesker stå og forsøge at overgå hinanden i hvem der vil smide flest af skatteborgernes penge efter Klima-Løgnen – er ganske enkelt for Sygt.

Afslører i den grad i hvor høj grad EU bureaukratiske Monster er kørt totalt af sporet. Direkte skadeligt – og 100% spild af penge, som kunne være anvendt med omtanke af de enkelte sproglige Nationalstater.
——————————————–

Se herunder hvorfor at BBC’s horrible Klima Film er den største samlede LØGN i historien – fra den dybt venstreorienterede Stats TV-station.

Delingpole: ‘Climate Change: The Facts’ Was the BBC’s Biggest Lie Ever