Robert Mueller has officially gone rogue

Nearly a year after the special counsel was appointed to investigate Russian interference in our elections, we're still asking the question: Where is the evidence of collusion?

Tryk på billede for video-link !

Hannity forsætter kampen for retfærdighed for Donald Trump.

De kyniske ‘magtsyge’ – ‘udemokratiske’ kræfter  der gør alt for at ødelægge Præsidenten – består af:

  1. Deep State (Obama og Demokraternes ‘ENORME ‘ statsaparat – hvor at +30.000 statsansatte får mere i løn end Guvenører)
  2. Demoktraterne – og et antal ‘establishment’ republikanere (ala McCain) der hader Trump mest fordi han kommer udefra.
  3. De røde venstreorienterede MSM medier med CNN – og MSNBC – ABC i spidsen.
  4. Hele det forkvaklede Hollywood / Underholdnings establishment – hvor at mange af de stenrige Celebs’ lider af et udtalt Gud-Kompleks.

Donald Trump bliver af de røde ‘svinet og mistænkeliggjort’ – 24 timer i døgnet på de store MSM medier – som Hannity og Tucker påpeger dagligt. De samme medier som slikkede korrupte ineffektive Obama og Hillary op og ned af ryggen.
——————————–

Som Hannity har påpeget mange gange.

Mueller og de øvrige advokat blodhunde i hans team – er de ‘værste’ mest kyniske og svinske Juridiske Hyæner i USA (som alle støttede Hillary under valgkampen).  Muellers folk har en række sager bag sig hvor de har ødelagt mennesker og firmaer i juridiske sager – hvor at de senere blev underkendt i højere domstole.  Men der var skaderne sket – 10.000 mennesker afskediget – folk døde i fængsler etc.

Den svinske behandling af Donald Trump i USA – bakkes ‘tydeligvis’ 100% op i EU (verdens foreløbige største ‘globalistiske succes’)  – og alle Europæiske statsmedier ‘synger med på ‘hadesangen’ om Trump – med danske TV2 og DR som nogen af de allerværste.

Ingen i Danmark eller resten af EU’s udemokratiske sammenrend af lande – ‘fortæller om hvor meget Donald Trump allerede har løftet økonomi og beskæftigelse i USA – det eneste vi hører er alle ‘svine historierne’ – fra de ‘dybt politiske’ røde journalister.