Rep. Stewart: Whistleblower complaint has been declassified and released

Tryk på biled for video-link: ! (twitter link)

De dybt korrupte demokrater (der konsekvent dækker over den beskidte svindel og korruption – styret af Comey – der gik ud på at stoppe Trump) – forsætter deres kyniske magtspil – for at stoppe den folkevalgte Præsident i USA.
——————————————

Målet med det ‘syge forsøg på at starte en rigsret sag er – netop medens FN mødet pågår i New York er 3 ting:

1: At skade/svække Præsidenten internationalt – i forhold til alle de fremmødte nationer i FN.

2: At fjerne fokus fra Bill Barr’s undersøgelse af ‘DEN VIRKELIGE KORRUPTION – anført af Comey – McCabe – Strzok – Page – mv.

3: At få fjernet Joe Biden som præsident kandidat (med  hjælp fra reps.) – toppen af DNC har indset at Biden ikke har en reel chance.
——————————————–

De udspekulerede demokrater er udmærket klar over – ‘at sagen om telefonsamtalen med Ukraine’ – ikke har en jordisk chance for at føre til en rigsretsag ‘Impeachment’ – men ‘bare det at annoncere ‘at man undersøger muligheden’ – er nok for de ‘Falske – Dybt venstreorienterede MSM medier’ –  til at ‘de hjælper demokraterne’ resten af vejen – med at opnå de 3 målsætninger – der er nævnt ovenfor.

Så beskidt som der er – så er det umiddelbart et ret ‘smart move’ – fra DNC og demokraterne,  – men historien omkring ‘falske ‘impeachment’ anklager – viser at det i flere tilfælde – har sikret den anklagede præsident bliver genvalgt – så DNC spiller meget højt spil her.