President Trump makes remarks following Senate impeachment acquittal

Feb. 06, 2020 - 62:35 - Trump addresses the nation from the White House, thanks supporters, blasts dirty cops, leakers and liars.

Tryk på billed for video-link ! (twitter-link)

Se her en ‘Seriøs og ordentlig optagelse af Præsidentens tale til sine støtter’ i de Hvide Hus dagen efter at  ‘Demokraternes konstruerede Impeachment sag’ er afsluttet.
———————————–

Man kan næsten blive Syg Af at se TV2  fuldstændig forskruede dybt venstreorienterede såkaldte “USA eksperter” – side og fordreje de politiske begivenheder i USA. Ikke et ord om de konsekvente ‘Løgnerne’ Adam Shiff – Nadler og Pelosi.  Kun ‘hjernedød’ forlængelse af CNN og MSNBC’s endeløse negative ‘svine historier’ om Præsidenten – som det har været ‘UAFBRUDT’  i mere end 4 år siden han meddelte at han ville stille op til præsidentvalget tilbage i 2015.

Se videoen her fra FOX NEWS – som viser de mennesker som Trump henviser til løbende i forsamlingen – og i det hele taget giver et helt andet billede af seancen  – end den ‘døde ‘fastlåste’ vinkel som alle Trump hader MSM medierne præsenterer for offentligheden.  Det giver et helt andet billede af manden ‘som et flertal i USA valgte som deres Præsident i 2016.