President Trump announces US will leave Iran nuclear deal

Trump says the 'horrible, one-sided' JCPOA didn't bring peace and won't prevent Iran from getting a nuclear weapon, says the U.S. will reinstitute powerful sanctions on Iran.

Tryk på billede for video-link !

Donald Trump viser IGEN at han er en mand man kan stole på.

Han har hele vejen i valgkampen og efter’ (på nu mere end 120 store rallies) sagt at Iran-dealen’ – var den dårligste aftale i verdenshistorien – og han følger nu op på det statement.
—————————————

Sandheden er at Trump her i aften – sætter de venstreorienterede ‘Fake News’ liberals i USA – fuldstændig til vægs.

Trump forholder sig til Virkeligheden – og agerer der ud fra – som han har lovet.   Det gælder den illegale indvandring og det gælder ‘som her’ – USA’s forhold til diktatoriske terrorist nationer som Iran’
———————-

For os der har fulgt fænomenet ‘Donald Trump’ fra starten – så er det tydeligt at ‘stemningen er ved at vende’ – selv i ‘dybt røde’ venstreorienterede kredse.

Man er ‘så småt begyndt at forstå, – at vi her har at gøre med en mand – som ‘Alene er Præsident’  – fordi at han ønsker at gøre verden bedre for Amerikanere (Amerika First) – men for at det kan gennemføres – så er det nødvendigt at ‘der er orden i resten af verden’ – hvilket han så ‘Logisk’ – har taget fat på – som det første.
———————————–

Fantastisk tale – om problemet ‘Iran’  – ‘Verdens mest magtfulde’ ondsindede Diktatoriske Terrorstat’ anno 2018 !