Pres. Trump New Hampshire Rally in Manchester

Tryk på billede for video-link !

Lidt sjovt her – godt 2½ år inde i Trumps præsidentperiode at tænke tilbage hvor ‘han startede’ i 2015.

Alle de store MSM medier – og ‘big stars’ late night værter på de amerikanske MSM medier – gjorde tykt nar af manden’, og de forsatte helt frem til den 8. november 2016 – hvor ‘han chokerede hele det politiske establishment’ – ved at vinde valget STORT – over dybt korrupte Clinton.
—————————

Efter Donald Trumps store valgsejr blev ‘det politiske spil i USA og ‘the Deep State Swamp’ i Washington’ – direkte nedrigt og ondskabsfuldt over for denne Disrupter af ‘den fede Globalistiske Nye Verdensorden’.

Styret af EU’ – Kina’ – de store Co-Op’s og MSM medier – med CNN – MSNBC – NY Times – Google – Facebook – i centrum – er strømmen af Fake News Løgnehistorier – blevet bombarderet ud over alle nyhedskanaler 24- 7 – for at stoppe Trump, – lige siden valget i november 2016.

Og alle dem der lever af Klima-Løgnen – med alle ‘nutidens Klima Ypperste-Præster – VEJRPROFETERNE –  på de store nyheds MSM i hele den “såkaldt frie civilicerede verden” – er nu blevet ‘gange 10’ mere manipulerende (løgnagtige) – i forsøget på at fastholde Indoktrineringen/Hjernevasken af befolkningen – omkring dette FN opfundne Nonsens.
—————————-

Trump er på toppen her i New Hamsire – og vil med 100% sikkerhed blive genvalgt i 2020. Eneste virkelige fare et et attentat’ – og her er det kun at håbe og bede til, at de dygtige ‘hardcore drenge i Special Forces’,  lykkes med at sikre/beskytte Præsidenten.

Trump er ubetinget det bedste der er sket for ‘den almindelige arbejdende befolkning’ – i den frie verden – siden før at ‘de radikale nyreligiøse klima bevægelser (som Greenpeace) blev dannet tilbage i 1960’erne.