Paul joseph watson stefan molyneux christmas spectacular – 2016 – 2017, still relevant

Tryk på billede for at se video-link !

For hvem der ønsker at høre en saglig beskrivelse af – Virkeligheden  – som den er forløb i perioden efter Trump i 2015 gik ind i politik – og siden blev valgt til præsident i USA – så er Watson manden at lytte efter.

Og han er samtidigt beviset på at Youtube (Google) censurerer ‘Big Time’. Watson har længe påpeget at de store Globale Sociale spillere – Facebook og  Google – politicerer voldsomt – ved at undertrykke meninger/historier der forholder sig kritisk til den globalistiske venstreorienterede (liberal) udvikling i USA og Vest europa.  Helt som vi ser det i Danmark – hvor at DR og TV2 – er ude af stad til at forholde sig sagligt til Donald Trump.

Manipulation og bevist vildledning fra medierne leder tanken hen på Tyrkiet og Rusland – hvor at ytringsfriheden undertrykkes !

Beviset ses her. Watsom havde tidligere ofte over 100.000 clicks på sine inputs på Youtube.

Videoen her – som er stadig relevant hvis man forholder sig kritisk til den røde Fake News presse – som hader Trump.  De hadede også Bush og Regan – så for så vidt ikke noget nyt der’ – ud over at den fascistiske yderligtgående venstrefløj er blevet mere og mere voldelig – ikke mindst i USA.

Det ser dog så alligevel ud til at det – på trods af at Google beviseligt har forsøgt at Censurere’ kritikere af globalismen og klima religionen  – er nogen grad lykkes for Watson at bevare sit publikum på Youtube – og godt for det.
—————————————-

Bemærk hvor ‘kort tid’ den Røde Subscribe knap er synlig når videoen slutter (du kan simpelthen ikke nå at trykke på knappen). Det er bare ‘et eksempel’  på hvoe udspekuleret ‘Globalistiske Google’ – modarbejder meninger’ de ikke kan lide – uden at de direkte kan beskyldes for at ‘censurere’ bestemte meninger og personer.