I Danmark har vi 2 stats-støttede TV kanaler – DR og TV2, som konkurrerer om at være ‘længst ude på venstrefløjen’.

Efter at ‘Klima Religionen’ blev opfundet af FN – og promoveret via de røde venstreorienterede MSM medier (ofte statslige TV kanaler) over hele den vestlige verden – de seneste 25- 30 år, så er ‘egentlig journalistisk moral’ og neutralitet’ lagt i graven.

Plus 40.000 mennesker rejser hvert år i december på 14 dages betalt ‘luksus jule COP ferier – på verdens dyreste ferie destinationer – hvorfor skulle alle de fastansatte ‘klima-journalister’ – give afkald på disse privilegier !
—————————————————–

Der findes en af de store MSM kanaler – ‘en’ – som forholder sig til fakta’ – og derfor hele vejen har været kritisk over for Klima Religionen – og der er Fox News i USA.

Det er ikke til dato lykkedes mig at finde en dansk TV udbyder der har Fox News på programmet (typisk for lille røde ‘dybt’ venstre-orienterede Danmark) – men det er så lykkes mig at finde en ‘kommerciel kanal’ hvor det er muligt at se Fox News Gratis – se link herunder:

http://streamfare.com/foxnews.html

Man skal være opmærksom på at der kan gå nogen  minutter i starten  – inden man bliver lukket ind – (meningen du skal se reklamer) – og det kan være nødvendigt – at hoppe ud og tilbage af link et par gange, men når så først forbindelsen er etableret – så plejer det at køre stabilt – efter min erfaring.

Og som sagt Fox News – er det tætteste du kommer på ‘sandheden’ på de store MSM medier i den vestlige verden for nuværende.

Højreklik på mus – og vælg ‘åbn i nyt vindue’ – hvis du vil tilbage til HyxNox.dk – senere.