Napolitano: Too much spying is useless

Judge Andrew Napolitano explains why the NSA spying on Americans is unconstitutional and useless, since it collects far too much information that it cannot quickly navigate criminal activity and data in advance to stop potential attacks.

Tryk på billede for at se video-link !

Judge Napolitano er ude med et meget’ – meget’ vigtigt budskab her !

Læg nu venligst rigtig godt mærke til hvad den gode dommer siger:

Fordi at myndighederne i USA ‘optager ALT’ hvad der foregår på mobilnettet og internettet – så har de så meget ‘USELESS’ (ubrugeligt) – data – at det kvæler mulighederne for at – fange Ekstremister/Terrorister – som f.eks. manden der for få dage siden dræbte og sårede dusinvis af uskyldige mennesker på en cykelrute i New York.  Og det skete ‘selvom man havde oceaner af data på manden. Sågar hans ‘testtur’ af  ‘mord ruten’ på cykelstien – lå myndighederne inde med.

Men fordi at hver eneste borger i USA som udgangspunkt er en ‘suspekt’ (mistænkt)  – så vælter der så meget data ind hos NSA – at de simpelthen ‘bliver kvalt i det’. Og når det samtidigt ‘krænker’ den 4. artikel i Forfatningen (The Constitution)  – (som handler om beskyttelse af privatlivets fred) – så er der al mulig grund til at ændre på den vanvittigt dyre praksis.

Et utroligt vigtigt input fra Napolitano – efter terrorangrebet i New York.