Monckton om – en af Klima Religionens følge-effekter – ‘Vindmøller’: “De er – ineffektive – alt for dyre – grimme og skadelige for mennesker og fugle” !

Monckton tager fat på 'landeplagen - Vindmøller'. De er grimme - uøkonomiske - og overflødige !

Tryk på billed for video-link !

Alt hvad Lord Monckton fortæller i video – er ‘The Truth and nothing but the Truth’ – om den totalt forfejlede (absurd/vanvittigt dyre) – politik i Vesten med at satse på vindmøller -som en del af fremtidens energipolitik.
——————————

Bare tag fat i et enkelt punkt som Monckton nævner:  ‘The Mills are going to Rust in Place’ (Vindmøllerne vil blive efterladt til at ‘Ruste hvor de Står’).  Det anslås at de store havvindmølle vindparker vil kunne holde i 15 år – hvorefter de skal renorveres – eller helt fornyes !
——————————-

Der findes idag ingen planer for ‘hvordan de ‘statsbetalte’ store vindmølle parker – skal nedtages/fjernes – eller fornyes – når de er udtjente efer 15 – max 20 år. Så det må forventes at der i fremtiden kommer til at ‘stå døde rustne vindmølle parker’ – (til fare for skibstrafik – og fiskeri) som ‘ingen har ansvaret for’.

Idag regner man med – at der er reserver af fossile brændstoffer – tilstrækkeligt til de næste 200 år.

Når der bliver udviklet de ‘rigtige nye energiformer’ (brint – atom-teknologi – ? – ? – ?) – inden for de næste årtier – så vil ‘Vindmølle Perioden’ (fremelsket af de røde venstreorienteredes brug af Klima Religionen) – fremstå som ‘rendyrket teknologisk idioti’ – med dybt korrupte FN (IPPC) som de egentlige ansvarlige – via deres vedvarende propaganda for at bevare – CO2 Pengemaskinen (Klima Religionen).