Minkaftalen – Værste Svineri med skatte-borgernes penge i Danmarkshistorien

På et tidspunkt hvor at resten af samfundet er i knæ grundet Corona - så udnytter et falleret erhverv KYNISK situationen til at stjæle milliarder fra den øvrige befolkning

Tryk på billede til artikel om Minkaftalen

Link til:  Minkaftalen

Den gennemsnitlige Minkavler i Danmark får + 11.000.000 kr. (11 millioner – netto) i erstatning – hvor at han ‘før Corona kiggede ind i ‘et stort underskud’ på driften i 2020.

Ikke svært at forstå – at “Corona bredte sig lynhurtigt ned igennem Jylland – særligt på de største Minkfarme – på få uger”.

Gennemsnitlige MinkAvler får + 11 millioner kr. i erstatning – i stedet for stort underskud
—————————————–

Hvor skal man næsten begynde’ – omkring den her afsporede sag – midt i den værste krise krise for ‘det øvrige samfund’ i nyere historisk tid.

I den korte udgave – så er den Socialdemokratiske Regering – og gud hjælpe mig en række borgelige partier ‘rullet over på ryggen – med tungen ud af halsen’  i forhold til de totalt vanvittige krav’ som kyniske forhandlere fra Minkbranchen stillede op med.

Minkbranchen har simpelthen fået – ‘Alt hvad de har forlangt’ og mere til ‘for at forsvinde og holde kæft’ (underforstået ikke Snakke mere om det til nogen) – så Mette og Regeringen ‘hurtigst muligt’ – kan arkivere sagen.
——————————————————————

Danmark er et lille land – befolkningsmæssigt på størrelse med en mellemstor storby i verdens største lande.  Trods det ‘så findes der ikke et eneste sted UDE I DEN STORE VERDEN – som har håndteret Corona krisen – så fuldstændig ude i hampen – som den Socialdemokratiske Regering i Danmark.

Sagen om det  lille hysteriske land – der i misforstået panik og mangel på forståelse af situationen – ender med at aflive millioner af farmdyr “for at beskytte mennesker” – er uden sidestykke noget sted i Verden.

Holland tæller ikke med’ – andet end som ‘tydelig inspiration til Danske Avlere’. Her var der allerede politisk truffet beslutning om at forbyde Minkavl i 2024. Men ‘kreative avlere ‘ fandt så på at ‘påstå at Mink (vistnok) havde smittet en medarbejder – hvorefter at den Hollandske regering – besluttede at de ca. 120 avlere skal ‘stoppe 1. marts 2021 efter nedpelsning af alle dyrene’ – med en stor erstatning til følge. Den ‘virkelige årsag i Holland’ – helt som i Danmark – at de lave skindpriser betød at produktionen gav stort underskud.

Der er til dato Intet bevis for at ‘mink har smittet’ mennesker ‘noget sted i verden’.  Der er til gengæld ‘MEGET OVERBEVISENDE’ incitamenter  til –  ‘At Mennesker’ – På Få Uger’ – er lykkedes med at bringe Corona rundt på +300 af de største Minkfarme i Danmark.  Utroligt så hurtigt det gik.

Det som en naiv Regering – og lige så naive støttepartier helt har overset – er Minkbranchens Motiver  (et falleret erhvervs ‘Gyldne Port’ til mange millioner kroner til hver enkelt avler).

Den røde Regering – og ej heller de borgelige partier – der hoppede direkte på limpinden – har nogensinde forstået  ‘At Corona ‘Kom som sendt fra Himmelen’ – til en Mink Branche – der i årevis har givet underskud.
————————————————————————–

Frem for at bruge sund fornuft – ‘Minkfarme ligger i forvejen isoleret’ – simpel logik havde været at ‘isolere alle smittede Minkfarme frem til pelsning (evt. få bragt mad ud).  Allerede i slutningen af Marts 2020 – vidste man – at smittede dyr i Zoologiske Haver i New York overvandt de influenza lignende symptomer på få dage.  Taler vi Mink’ – hele farmen på typisk et par uger – alt tilbage til normalt.

Men det lykkedes for de hysteriske og ‘fuldstændig ansvarsløse’ selvhøjtidelige Virologer – at fjerne enhver form for omtanke og fornuft – med deres Ophidselse over en Cluster 5 Mutant (som måske kom fra mink) – som man godt nok ikke havde set i mere end 2 måneder  – da Mette Frederiksen og Regeringen – helt kortsluttet kommer ud og siger at – ‘Verdens største producent af Mink’ – skal destruere alle de mange millioner af farmede dyr.
—————————————————————————

Samtidigt er sandheden’ at de Naive politikere – der ved meget lidt om livet uden for kontorerne – simpelthen blev dirigeret ‘direkte hen til det øvrige samfunds ‘I forvejen hårdt plagede Skattebetalere’  – for at de kyniske Mink forhandlere kunne trække flest muligt penge ud af ‘det samfund’ – de til alle tider har gjort Alt For – at undgå at betale til.

Kender man lidt til Mink Branchens moral – når det kommer til ‘at betale skat’ – og til ‘at have “orden i skatteforhold og arbejdstilladelser” – til de mange østarbejdere på farmene – så er det bare så Utrolig Groft ‘at netop dette Kyniske erhverv – nu ‘svindler sig til/stjæler +18 milliarder – der reelt ‘langt hovedparten’ bliver delt ud på 5- 700 ejere (mange ejer flere farme).

Som i alle andre skatte begunstigede selvstændige erhverv, så er det 100% den enkelte Mink Farmers ansvar hvor mange produktionshaller og udstyr han har – og hvor mange dyr han har’ – i en periode hvor at produktionen har givet underskud i flere år op til 2020.

Det kan aldrig blive samfundets problem – at Mink Formanden (som har vist sig reelt at være marionet for en Kinesisk rigmand) – at han har 85.000 mink på et tidspunkt hvor at produktionen giver markant underskud.  Men han bliver nu forventeligt af de “dygtige politiske forhandlere” belønnet med over 100 millioner kroner på en check  – frem for det kæmpe underskud han ‘og den Kinesiske rigmand’ kiggede ind i.
————————————————————————–

Vi taler imellem 3 og 4 Super Sygehuse – eller 3 gange prisen for f.eks. den 3. Limfjordsforbindelse – noget som hele samfundet ville få glæde af – frem for at et dybt kynisk og amoralsk kobbel af selvstændigt erhvervsdrivende – bliver belønnet for “at Corona på mystisk vis på rekordtid bredte sig til alle de største farme i Jylland”.
————————————————————————–

Havde Regeringen bestået af ‘mandfolk’ – der følte et ansvar over for det samfund de er sat til at forvalte – så havde de håndteret ‘de kyniske Mink Forhandlere helt anderledes’.

Tilbudt at de kunne få for ‘destruerede dyr’ – aflivning – rengøring –  det der var lovet på forhånd.  Udgangspunkt 5 milliarder – som de selv måtte fordele’ – og så velkomne til at starte igen i 2022.  Separat støtte til følgeindustri – tilsvarende andre erhverv med problemer efter Corona.

  1. Alternativt vil der blive sat en tilbundsgående undersøgelse i gang omkring ‘hvordan Corona på få uger kunne “nå at smitte +300 farme” og særligt de største.
  2. Der vil i den forbindelse blive åbnet for Whistleblowers – og alle ejere (hustruer) ansatte nuværende og tidligere ville blive afhørt omkring – PRÆCIST hvordan “smitten opstod”.
  3. Det er helt klart at ‘har Avlere selv hjulpet med at Få Farmene smittet’ er der tale om  -‘alvorlige straffesager’ – som kan give lange fængselsdomme.
  4. Alle skatteforhold omkring medarbejdere – arbejdstilladelser – vil blive gennemgået med en tættekam – 10 år tilbage i tiden – og findes der uregelmæssigheder – taler vi fuld tilbagebetaling og store skattebøder.
  5. Findes der hos den enkelte avler overtrædelser – under punkt 1 – til 4 – bortfalder enhver form for offentlig kompensation.
    ——————————————————————————

Sådan et udspil fra Regeringen havde ‘helt sikkert’ skabt ro på bagsmækken – til at ‘bedre kunne tale fornuft med de Griske og dybt Kyniske forhandlere fra Mink Branchen.

Som jeg har sagt det mange gange tidligere’ – havde prisen for Mink Skind været 500 kr. i 2020 – så ville Regeringen aldrig have hørt om Corona på Minkfarme i Danmark.