Michael Flynn pleads guilty to false-statements charge in Russia probe

Tryk på billede for at se video-link !

De røde (liberals) bruger alle beskidte kneb for at ødelægge Donald Trumps agenda.
————————————————————————————————–

Hvis nogen tror at ‘det er tilfældigt’ – at denne ‘Nothing Burger’ – omkring Flynn – der nu ‘er ude for at redde sig selv’ – præsenteres på alle de røde (liberal) medier lige præcis på dagen hvor at Donald Trump – står til at få sin største ‘Politiske’ succes – så har de ikke fulgt ‘hvor råddent amerikansk politik foregår’ – når DNC (de venstreorienterede) er i opposition.

De røde (liberals) gør alt – OG JEG MENER ALT – for at aflede fokus for Donald Trumps fantastiske resultater – ‘allerede her det første år som præsident’ –  for USA’s  økonomi og udenrigspolitik.

Tax Reformen – er når den forhåbentlig vedtages senere idag – det vigtigste politiske skridt de seneste 50 år – for at bringe USA tilbage på sporet som verdens førende økonomi.

Men de røde bruger tiden på Flynn (som blev fyret efter 25 dage) – og er uden’ nogen form for betydning for befolkningen i USA’s fremtid – hvor at Skatte reformen – sammen med Donald Trumps øvrige politiske mission – er det der skal/vil redde USAs efterfølgende generationers velstand.
—————————————————–

Det er nedslående for demokratiet – og troen på fremtiden – at måtte konstatere – at indtil dette øjeblik (aften 21:20 i DK) – er de røde (Liberals) plan om at ‘stjæle Trumps store dag lykkedes.

Dagen hvor det lykkedes for Donald Trump at ‘ENDELIGT’ – få sin hidtil største politiske sejr – den bruger medierne ‘selv på Fox News’  – på at savle rundt i ‘Mueller’s studehandel med Flynn’ – frem for at dække hvad der sker omkring Skatte Reformen.