Mark Levin to Georgia voters: ‘You are our last line of defense’

Mark Levin sounded a clarion call to Georgia voters on Sunday's edition of "Life, Liberty & Levin," telling them: "You are our last line of defense when it comes to the United States Senate."

Tryk på billed for video-link ! (twitter link)

Mark Levin forklarer bedre end nogen anden ‘hvorfor/hvordan Demokraterne ‘SYSTEMATISK’ underminere den Amarikanske Konstitution (Grundlov) – i forhjold til alle de lov-ændringer de ‘på forhånd’ havde gennemført i de afgørende svingstater.

Forløbet efter valget den 3. November 2020 – afslører igen’ og igen’ – at svindelen har været planlagt ‘år før valget løb af stabelen. Det hele var tilrettelagt – efter af man afprøvede metoden – med at ‘stoppe med at tælle på sleve valgdagen’ (her ved man hvor mange ‘stemmesedler der mangler for at Demokraten vinder) og så ‘skaffer man ellers de manglende stemmer ‘ved en lang række forskellige svindel metoder’ indtil der er nok – og den “sejrende Demokrat” – kan kaldes som vinder.

Det lyder som det kunne foregå i ‘et Afrikansk’ 3. verdensland  – men det er ikke desto mindre den Skinbarlige Sandhed – at det er sådan at det ‘endeligt ser ud til at lykkes’ for de sammensvorne i Washington Swamp (old establishment) – Big Tech og liberale MSM medier – at slippe af med Trump.