Maria Bartiromo 8/11/19 – Interview with Steve Bannon on border – trade and election issues’.

Tryk på billed for video-link ! – På Youtube blev Maria’s interview ‘hacket/ødelagt’ efter få timer (Google vender tilsyneladende ryggen til) – Har i stedet indsat Twitter link til historien !

Som Trump – så er Steve Bannon ‘alle steder’.

Da han forlod sit job i – Det Hvide Hus – var hans analyse – at han ville kunne hjælpe Donald Trump – langt bedre uden for ‘de snærende bånd’ – der følger med at være en del af regeringen.  Og man må sige at Bannon igen’ og igen’ – beviser at han havde ret.

Steve Bannon har stort set ene mand ‘vedvarende forsvaret Præsidenten’ – over for de store flokke af røde hyæner ‘hos demokrater og MSM medierne.

Og Bannon nøjes ikke med ‘at tale’ – præcis som Præsidenten – så handler han. Han har siden 2016 valget rejst Europa tyndt – for at støtte Konservative kræfter imod de ‘Klima-besatte Globalister’ der lige nu styrer EU.  Og som det fremgår af Interview herover – så arbejder han lige nu med at støtte og forbedre sikringen af af USA’s sydlige grænse imod Mexico.

Man forstår hvorfor Breitbart – som Bannon skabte – er så stor en succes. Manden er intet mindre end et økonomisk og strategisk geni – der samtidigt besidder en fantastisk evne til at ‘forklare komplicerede problemer’ – som ‘det for USA livs-nødvendige i handelskrigen’ mod Kina – eller som herover – det spegede spil om enorme indtægter – til kyniske Mexicanske kriminelle Karteller – der styrer strømmen af illegale emigranter og euforiserende stoffer over grænsen til USA.