LIVE: Rudy Giuliani and Trump Campaign Officials Hold News Conference at the RNC

Tryk på billed for video-link !

Alle ved i dag – at det Demokratiske parti (de røde venstreorienterede Liberals) er korrupte – det har man vidst i årtier i USA – og det blev bevist igen’ og igen’ under Donald Trumps første 4 år i det Hvide Hus.

Det man ikke vidste var – og som selv Trump og Republikanerne er blevet overraskede/chokerede over at erfare – er hvor langt disse Magtsyge Mennesker er parat til ‘At GÅ’ i deres ‘organiserede Valgsvindel.
————————————————-

Kan kun sige selv i det gamle Europa – har vi aldrig nogensinde set noget der bare kommer i nærheden – af den organiserede valgsvindel Demokraterne har begået under 2020 valget. For den ‘stadigt nogenlunde frie’ vestlige verdens samlede fremtid – er det uhyggeligt ‘ det der er foregået i USA.

Putin må have grinet sin r*v  i laser. I Rusland der vinder han bare med  + 80% af stemmerne ‘hver gang’  (dejligt at være en diktator).

Der må have været ‘hundreder’ – hvis ikke tusinder’ – involveret i den utroligt omfattende – og avancerede valg-svindel. I sidste ende er det mest skræmmende for fremtiden derovre’  – at der er ‘så mange mennesker’ der ikke ejer skyggen af moral’ eller samvittighed.

USA er – efter 2020 valget – reelt en bananrepublik’ – med dyb korruption langt ned i regeringsapparatet (The Swamp) – ikke anderledes end en række Afrikanske lande – eller Venezuela.

Eneste håb for USA’s fremtid – som Det Amerika – vi var mange i vesten der respekterede’ som den sidste bastion der ikke blev styret af FN og Globalisterne – er at det lykkes at bevise at Donald Trump – ‘i virkelighedens verden’ – vandt valget stort – og faktisk ‘større end i 2016 – hvis det ikke havde været for Demokraternes ‘beskidte – ‘for det samlede USA’ – Skammelige dybt korrupte Valgsvindel.