Left-Wing attemts to Assassinate Gop Congress Members at baseball training

Fallout after gunman targets GOP congressional baseball team

Tryk på billede for at se video-link !

Det måtte jo ske på et tidspunkt – og det kommer til at ske igen – og ansvaret for at Nedbryde Demokratiet ‘indefra’ ligger 100% hos de røde venstreorienterede MSM medier – ABC – CNN – MSNBC – NBC – New York Times etc.

På alle disse medier sidder alt for højtlønnede ‘elitære skoledrenge’ og TORDNER had mod ALLE der politisk ligger tilhøjre for midten.  Som Gutfeld siger i videoen – så statede den venstreorienterede ‘revolution’ i USA helt tilbage i slutningen af 1960’erne – samtidigt med ‘de røde’ begyndte at arbejde med ideen om ‘en Pengemaskine’  (et permanet sugerør)  ned i verdens største industripengetanke.

Løsningen blev “Global Opvarmning” – og Co2 Pengemaskinen – planerne udviklet sammen med Bundkorrupte FN/UN – og NASA.

Donald Trump er altså blot den kransekagefigur – som nu samler ‘alle de inddoktrinerede på venstrefløjen – det har dybest set ikke noget med ham personligt at gøre.

Det hænger alene’ sammen med at han er ‘den første ledende politiker’ i den Vestlige Verden – der har turdet pege på ‘Den Nye Klimareligion’  – og højlydt sige klart og tydeligt (Kejserens Nye Klæder)  ‘Det hele er baseret på regulært svindel – som alene handler om at Co2 pengemaskinen skal bruges til at sikre at korrupte FN kan forsætte sin beskyttede luksus-tilværelse.

Siger han ikke direkte – med det ligger jo i at han ‘ruller hele Obamas Vanvittige miljøpolitik tilbage – og trækker sig ud af ‘Paris Aftalen’ !