Laura Ingraham: Exposing the left’s hollow calls for national unity

Tryk på billede for video-link ! (twitter-link)

Ingraham taler om det totale magtmonopol som Demokraterne styrer imod – efter at (med valgsvindel) at have først fjernet Trump som præsident – og derefter sikret flertal i Senatet – IGEN med organiseret valgsvindel.
—————————————-

Det er indlysende at Pelosi og Schumer ikke kunne have ønsket sig en bedre ‘afledning fra den helt utroligt organiserede valgsvindel i svingstaterne’ – end det kaotiske angreb på Capital i forlængelse af Trumps Rally den 6. januar 2021. Og de kyniske djævle er ikke sene til at udnytte chancen.

Etter Capital angrebet – hvor nogen tosser i Trump tøj (infiltreret af Antifa og andre liberale grupper) trængte ind i bygningen – har alle tilsyneladende glemt, at ‘ÅRSAGEN’ til at Trumps Rally blev organiseret i DC den 6. januar – UDELYKKENDE Skyldes Demokraternes Valgsvindel – hvormed de med 100% sikkerhed har Kuppet sig til Magten .

Var valget gået retfærdigt til – ville Trump have vundet den største sejr i Amerikansk valghistorie – og alle ved det derovre.

Men Magtsygen hos de venstreorienterede – støttet af Big Tech og MSM medierne – og eliten/establishment i Washington . Globalisterne (CO2 – Eu – Kina – Party af Davos) er simpelthen så stor – at alle ‘bevidst lukker øjne og ører’ omkring Valg-Svindelen .

Alligevel er de Sammensvorne – bag det nu reelt Diktatoriske Regime  – så bange for Donald Trump – at de ‘frem for at forberede Præsident Attrap Bidens indsættelse (her få dage før det sker) har mere travlt med at forsøge at ‘Holde Trump’ væk fra at tale de 75 millioner (antageligvis millioner flere – var der ikke blevet snydt) Republikanske borgeres sag.

Som alle kendte diktaturer – så er de allerede dybt Paranoide over at måske igen miste den magt – de har svindlet sig til – og mest af alt frygter de Donald Trump og hans ‘America First politik’.
—————————————

Typisk så – ‘klapper alle CO2 besatte MSM medier i EU’ – i deres små hænder over udviklingen i USA (skidt med valgsvindel og menneskerettigheder så længe der gavner os’). Og Rusland og i særdeleshed Kina (som satte Trumps nedtur i gang med deres undslupne Biologiske Krigsvåben – Covid 19) – de ser frem til et styre i USA – som de har erfaring i a t kunne bestikke fra tidligere – til at gøre hvad der gavner Kina mest.