Klima Religionen – er de røde venstreorienteredes ‘nye magtmiddel’ efter at Socialismen er død

Klima Religionen er det mest fordummende - og ødelæggende fænomen - for præcis den Hjernevaskede Ungdoms fremtid'  - der nu ligger på gaden for at demonstrere rundt i Europæiske Storbyer.

++

Det er oplagt at kæde det røde Demokratiske magtmisbrug – med Impeachment af Præsident Trump – sammen med det lige så tåbelige og vanvittige iscenesatte show der foregår i den  verdensomspændende Propagandakrig – der pågår for at Hjernevaske ungdommen med Klima Religionen.

Det er bare for sygt – at år efter år – sende 40.000 mennesker på betalt Luksus COP Juleferie – for så bagefter at høre alle Europas dybt venstreorienterede MSM medier – bruge de hjernevaskede unge i den vedvarende propaganda for TÅBELIGE – Elbiler og HÅBLØSE Vindmølleparker.
———————————————-

125 års – logisk og konstruktiv udvikling af bilen – fra Ford konstruerede sit første model i 1896. Udviklingen af fossile brændstoffer – fulgte den fantastiske konstante udvikling af motorer og teknik – der betyder at vi idag alle sammen kører rundt i biler – der er ‘rene vidunder maskiner – mere sikre og mindre forurenede end nogensinde.

Her kommer så de røde socialister (der som udgangspunkt vil styre og beskatte alle – via stats-apparatet – BIG State).  Da de røde indser at socialismen er død (kvalt i sin egen korruption) – leder de efter en ny måde at kontrollere befolkningerne på.

Klima Religionen (i starten var det global opvarmning) – bliver svaret på deres bønner. Og derfor ser vi idag EU og Europa – køre den tekniske og logiske fremtidige udvikling – direkte ‘ud over afgrunden’ – med de Fuldstændig Absurde og Vanvittige ‘Klima Planer’ – de røde sidder og koger sammen.

Og som sædvanlig er de røde selvglade i lille Danmark forrest i Vanviddet.  70 % reduktion af Co2 – vil betyde at der reelt bliver iltmangel på planeten jorden.  Alle køre Elbiler i 1930 !  Jamen de mennesker er bare bindegale.
——————————————-

Klima Religionen er det mest fordummende – og ødelæggende fænomen – for præcis den Hjernevaskede Ungdoms fremtid’  – der nu ligger på gaden for at demonstrere rundt i Europæiske Storbyer.

Det bliver ikke mere sygt end – Extinction Rebellion. Men det måtte jo ende der’ – med totalt kortsluttede Unge der intet fatter af den virkelige verden – når lærere og professorer på alle venstreorienterede skoler og universiteter i den vestlige verden – bruger alle midler for at indoktrinere ungdommen med det vanvittige klima nonsens.