Klima Religionen / CO2 Pengemaskinen / det mest syge – afsporede – fordummende fænomen siden middelalderen

I Europa er Klima hysteriet’ – det seneste år nået nye højder.  Det at der nu er dukket ‘en tænkende Præsident’ op i USA – der har kasseret Paris aftalen – har tydeligvis drevet de globalistiske røde venstre-orienterede politikere og MSM medier i Europa endnu længere ud i vanviddet.   

FN’s CO2 Pengemaskine fodres som aldrig før af en ungdom, – der beviseligt er fuldstændig ‘hjernevasket’ på skoler og universiteter til at ‘frygte fremtiden’  – grundet dette ‘FN opfundne’ nonsens.  Og de store statsmedier – med BBC i spidsen (herhjemme TV2 News – BT – som de værste) – holder CO2 Propaganda Maskinen kørende døgnet rundt.
———————————-

Det fuldstændig absurde her er at’ – det i Virkeligheden’ forholder sig 100% modsat af det som  CO2 alarmisterne påstår’ – i deres vedvarende skræmme-kampagner !

Jo mere CO2 – jo bedre er livet for både planter og ilt-optagende levende væsener – som f.eks. os mennesker. Sandheden er’ at alle levende  væsener allerede nu’ ville have store problemer med ‘for lavt ilt-indhold’ i luften – hvis det ikke var for afbrændingen af fossile brændstoffer som olie – kul og gas. 

Se Patrick More herunder forklare sandheden om CO2’s 100% nødvendige og positive betydning for livet på jorden.

Patrick Moore – The Sensible Environmentalist

Nederst 2 af Lomborgs fantastiske PragerU videoer – den første om hvorfor Paris Aftalen – er det glade vanvid – og den sidste video om hvorfor at det er ‘dybt godnat’ at tale om at ‘alle skal køre i ‘håbløse’ elbiler !

Bjorn Lomborg: Trump was right to leave Paris climate deal