Klima-alarmismen er blevet en ny verdensreligion

Tryk på billede for artikel !

Kronik fra Kristeligt Dagblad 2017 – af en mand der ved hvad han taler om.
—————————————————————————————

Sad lige og så lidt af en debat med de håbefulde politikere – der opstiller til EU valget – og det var til at blive syg af at høre disse voksne mennesker stå og  ‘konkurrere i vildskab’ – om hvem der vil  give flest penge Klima Religionen.

Det er bare for langt ude’ – at vi i 2019 – hvor  verdens samlede befolkninger stiger med 250.000 mennesker i døgnet står fremtidens beslutningstagere og vrøvler om dette Nonsens !

Opmuntrende så at se at der trods alt stadigt findes forstandige personer, der faktisk ved noget om klimaet, der prøver at trænge igennem ‘hysteriet’ – med saglighed, selv om det lige nu og her virker ret håbløst.

Kan sige så meget’ at selve baggrunden for at jeg startede dette site (talksense.dk) er/var – at Donald Trump i USA – helt fra starten da hen melde sit kandidatur i 2015 – sagde at at han ville trække USA ud af den vanvittige Paris Aftale.

Trump var/er den første betydende politiker i den vestlige verden ‘der nægtet at lade sig diktere af de venstreorienterede røde Klima Religiøse – derfor hader de ham – og nedgør ham på alle tænkelige måder.
——————————–

Herunder link til endnu en rigtig god artikel om emnet på Kristeligt Dagblad:

Er klimaforskningen den nye inkvisition?