OW Bunker-sagen handler om 0,8 milliard – ‘danske skatteborgeres’ tab i Skat handler om 100 milliarder !

En stor gruppe danske, institutionelle investorer med mægtige ATP i spidsen retter nu kanonerne mod Morgan Stanley og Carnegie, der var bankerne bag OW Bunkers børsnotering. Gruppen mener, at bankerne har medvirket til at vildlede investorer.

Tryk på billede for at se artikel !

Grunden til dette link til Berlingskes historie er – forholdet imellem dækningen i medierne af OW Bunkers sagen – og så Skat’s  samlede tab på over 100 milliarder kr.

ATP og de øvrige investorer taber imellem 7- og 800 millioner – og ‘Verden sættes i Brand’ for at finde de ansvarlige.

Danske politikere har ansvaret for et tab af danske skatteborgeres penge på over 100 milliarder – og de ansvarlige politikere skynder sig bare at opdele skat ‘for at dække over egnen skyld’ – og gøre ‘efterforskningen’ af ni ansvarlige ministre og ansvarlige embedsmænd tæt på umulig.

Og hvad gør MSM medierne ?  De gør INGENTING OVERHOVEDET – for at komme til bunds i sagen. De burde jo stå på nakken af hinanden for at søge aktindsigt og grave dybt i ministerierne for at få kortlagt – hvordan værdien af det der svarer til 20 nye storsygehuse – eller 3 nye storbælts-forbindelser kan forsvinde ‘sporløst’ ud af de offentlige kasser.

Det lugter langt væk af  det som Donald Trump udtrykker ‘Drain the Swamp’  – oversat – det er ‘Hovedstadens sump af  netværk imellem politikere de røde MSM medier og lobbyister’ – der dækker over hinanden – også i denne vanvittige sag.

De ansvarlige skal findes og dømmes i domstolene – af hensyn befolkningens tillid til staten – og folkestyret i det hele taget.
——————————————-

Danskernes milliarder er forsvundet i Skats skandaler: Men ingen af de ni ministre bliver stillet til ansvar