Juraeksperter: Riskærs og Paludans snyd kunne være stoppet

Eksperter vurderer, at ministerium kunne have hindret partier, som snød sig på stemmesedlen, i at stille op.

Tryk på billed for video-link !

Artikel her linker til BT’s artikel om sagen:

Paludans indtog på den politiske scene i Danmark – kort før valget – ændrede valgkampen fuldstændigt.

Og det næste spørgsmål – i lyset af ‘at det med største lethed kunne være stoppet af den siddende regering’ – jævnfør BT’s artikel – hvem havde så fordel af at ‘de ansvarlige myndigheder bevidst lod de ulovlige vælgererklæringer passere ?
—————–

1.  Paludan passede perfekt ind i Lars Løkkes ‘one man show’ – først med Bogudgivelsen (Befrielsen) – og næst med – endelig undsigelse af gamle blå partnere før de sidste TV debatter.

2. Paludan var den ultimative ‘hjælp til hele den røde side af Danmark’ – hvilket erfarne politikere selvfølgelig havde set længe før han ‘på få dage’ blev hjulpet ind i valgkampen.
——————

Samtidigt med at langt størstedelen af det øvrige Europa går mod højre – så tager valget i Danmark et tigerspring til den røde socialistiske venstreside.

Min gæt er’ at Paludan kan have flyttet imellem 10 og 20% af vælgerne (specielt kvinder) et skridt mod venstre (Enhedslisten – SF – Radikale)  – så sandheden er’ – at han opnåede at sikre ‘præcist det røde indvandrer-venlige Danmark’ – som han kæmper imod – regeringsmagten’, som det ser ud idag.

Løkke Rasmussens game er en sag for sig.  For mig ingen tvivl om at han (og regeringen – muligvis efter aftale med et antal af øvrige partier) helt bevidst lod Riskær og Paludan ‘slippe ulovligt’ ind i valgkampen.

Løkke havde indset at ‘den blå side ikke kunne vinde’ og besluttede så at redde sig selv og Venstre – og her spillede Paludan og hans ‘brug af yderfløjene’ perfekt ind.

At manøvren – ‘med at lukke de 2 nye partier ind’ – så fuldstændigt udraderede det borgerlige Danmark – på grund af at Paludans extreme holdninger – og samtidigt skubbede hele vælgerhavet ‘voldsomt’ mod de røde partier, det havde selv Løkke nok ikke forudset.
———————

En sidste kommentar til den værste ‘katastrofe valgkamp’ i 50 år for det borgerlige Danmark – skal være ‘at dem som skabte Paludan – ‘er ‘igen’ det offentlige Danmark selv’ – understøttet af Regeringen.

Den fuldstændig tåbelige lovgivning som understøtter at ‘en hvilken som helst fladpandet idiot – kan kalde sig politiker og herefter kræve at politiet beskytter hans ‘syge adfærd’ med at ville tale/genere mennesker i de mest socialt udsatte områder i landet – er bare ‘for langt ude’ !

Ikke desto mindre var det præcist det Paludan udnyttede’ og blev skabt’ på.  Myndighederne skabte ham selv’ – ved brug af politiet, og medierne hjalp til hele vejen.

Spørgsmålet der står tilbage’ – var ‘planen fra det gamle politiske establishment allerede lagt der’ – at få tågehornet Paludan på stemmeseddelen !  Og var det bl.a. derfor at Løkke trak valgdatoen næsten til udløb ?