Judge Jeanine Knows the Jig is Up

The game is over. The jig is up. All bait was taken… everything from here on out is simply mopping up the details.

Tryk på billede for video-link !

For hvem der ønsker at vide ‘EXACT’ – sammenhængen i det komplot der ‘via Obama DNC og Hillary – er foregået i toppen FBI og DOJ – så følge denne video nøje.

Det er vigtigt at holde ‘tungen lige i munden’ – og nødvendigt med et vis forhåndsskab for at forstå hvor ‘totalt afgørende’ de afsløringer der udledes af forløbet ‘BLIVER’ – for amerikansk politik fremadrettet.

Se evt. først Nunes beskrive der Memo som Republikkanerne frigav til offentligheden  (det der henvise til i videoen).

Rep. Nunes: ‘Clear Evidence’ of Russia Collusion… by the Clinton Campaign and DNC

Det afgørende afsløring i – Headlines with a Voice – er herefter at det kun kan være Chefen for Counterintellegience  –  Priestap – der er kilden som gør Nunes og Republikanerne – er så sikre i deres sag i forhold til de mange kriminelle ulovligheder – der er foregået i FBI og DOJ – omkring  det 12 milloner $ dyre Dossier – som DNC bestilte og betalte for – i et dybt korrupt forsøg på at stoppe Donald Trump.

Tager man historien her for pålydende (og logikken er svær at afvise) så ‘har vi kun set toppen af isbjerget’.  Der vil ‘løbende – frem mod midtvejsvalget – i efteråret’ blive ‘smidt politiske bomber’ imod DNC – med afsløringer af  deres dybt korrupte adfærd før og efter valget i 2016.