John lever af fake news: Der er ingen grænse for, hvor dumme folk er

Manden bag fake-news-artikler går bevidst efter højrefløjen. Han hævder, at han vil udstille had og fordomme.

Tryk på billede for video-link !

DR1 sendte søndag aften en udsendelse om Fake News begrebet.

Udsendelsen tager udgangspunkt i en slimet person – der sidder i en kælder og tjener stort på at bevidst sidde dagen lang og – ‘sprede falske historier’ på sociale medier.

Der idiotiske undskyldning som det her skrækkelige individ brugte – var at Trump Tilhængere er utroligt dumme – fordi at de får deres nyheder fra Fox News – så derfor forsøger han at ‘hjælpe de Liberale – venstreorienterede ved at ‘fylde de sociale medier med vanvittige løgnehistorier’ – for den måde at udstille og nedbryde de konservatives generelle anseelse i USA.
———————————————-

Havde DR1 haft bare en smule anstændighed – og journalistisk intregritet – så ville man have kontaktet Fox News (som den her snylter person nævnte flere gange) for en kommentar. Og måske endnu vigtigere give Fox News og amerikanske myndigheder for at sagsøge det her dybt skadelige individ ned i jorden.

For mig ville det være i orden at han blev frataget alle indtægtet fra sit svineri – samt et par års fængsel – for at gøre andre opmærksomme på at det er strafbart at bevidst udbrede løgnehistorier i det offentlige rum.
—————————————————

Og hvor er det bare typisk for røde venstreorienterede at lave en sådan udsendelse (som hele vejen igennem angriber Donald Trumps troværdighed og legimitet – som præsident – med udgangspunkt i en slimet kælder-skribent at falske historier.

Glæder mig til den dag hvor at DR1 begynder at dække den dybe korruption hos magthaverne FBI – DOJ – før og efter valget af Trump i november 2016.  Korruptionen går dybt ind i toppen af hvad der svarer til Justitsministeriet – Efterretningstjenesten og det overstatslige politi: FBI.

Jeg mindes ikke – at have oplevet samme kritiske holdning til Koruptionen i toppen af det røde venstreorienterede Establishment – herunder MSM medier som CNN – MSNBC – ABC m.v.  Kan det måske skyldes at DR – har præcis samme position i Danmark (en integreret del af magtnetværket i København – det som kaldes The Swamp – i USA).

For mennesker som alene ser DR og TV2 – så er det ikke underligt at de ikke synes om USA’s præsident, for der er tale om +90% negativ dækning – helt på linie med CNN – og MSNBC.

Er ked af at sige det – men det er altså et faktum at eneste troværdige medie er Fox News.  Her dækkes præsidenten på en fair måde – hvorfor kanalen har langt de højeste seertal i USA.   Og fortæller jo netop noget om at – ‘normale almindelige mennesker’  – har gennemskuet de røde propagandamaskiner – som f.eks. CNN og MSNBC.