Jim Jordan says he can prove Fauci LIED

 

Fauci vidste helt fra starten at – den Corona virus – der har hærget hele verden – og stadig gør – var udviklet på laboratoriet i Wuhan i Kina.

Jim Jordan ‘blotlægger i videoen her’ – hvordan at Fauci han udspekuleret – sender ‘FORSKELLIGE’ mails til højre og venstre – hvorefter han indkalder til et Videomøde med 12 deltagere ‘der alle har fået store bevillinger fra den Amerikanske stat.

Alle referater og kopier af dette videomøde er på mystisk vis forsvundet – men efter mødet med Fauci ‘turde ingen af deltagerne sige andet, end at den uhyggelige virus nok stammede fra kontakt til flagermus.

Men lytter man til Jim Jordans fremstilling af forløbet – så kan ingen tænkende mennesker være i tvivl om at Covid-19 pandemien som har hærget hele verden – er produceret på laboratoriet for Biologiske Krigsvåben det ligger i Wuhan i Kina.

For kort tid siden kom det frem at 3 ansatte fra laboratoriet allerede i Oktober i 2019 var indlagt på hospital med mærkelige lungesymptomer i Wuhan
——————————————-

Ingen tvivl om at den kvindelige ‘af Fauci forfulgte’ tidligere topforsker, Judy Mikovits,  har fuldstændig ret i det hun i starten af 2020 fortalte om de dødsensfarlige forsøg med at manipulere dødelige virus på laboratorier – tidligere også i USA  – som forsatte med Amerikansk støtte i Wuhan Kina.

Dr. Judy Mikovits: About the Corruption in Med Industri under Fauci’s +30 year ruling.