Jared Kushner on Trump, Mideast policy (Full interview) | CITIZEN by CNN

Jared Kushner, senior adviser to President Donald Trump, discusses US Mideast policy, prison reform, and what it's like working for the President with CNN's Van Jones at the CITIZEN by CNN forum in New York.

Tryk på billede for video-link !

Hvorfor er det her Interview utrolig spændende – og samtidigt et positivt signal på – at der også er steder – ude på den liberale venstrefløj i USA – hvor at der begynder at brede sig en forståelse for at Trump administrationen er ‘seriøst interesseret i ‘Et Bedre Amerika’ – for Alle Amerikanere – også de udsatte og svageste grupper – hvoraf der er mange’ i det store land.

Det ses her (første gang jeg personligt har set’ og hørt’ Kuschner) – at Donald Trumps svigersøn’s fremtoning  – er omtrent så forskellig fra svigerfar som det er muligt.

Jared Kuschner sidder stille og roligt og svarer ‘klogt og civiliseret’ på alle de spørgsmål – som den kritiske CNN raporter stiller ham – altsammen medens han samtidig bakker Præsidenten 100% op hele vejen.

Det er værd her at bemærke sig at ‘Interviewer Van Jones’ – der var en af de allermest ophidsede og direkte modbydelige kritikere af Donald Trump – på valgaftenen i november 2016 – fortæller om en ‘udvikling’ i USA.  Her 2 år senere sidder han og laver et – ‘for Trump og han stab’ – meget positivt interview på den vigtigste af de traditionelt ‘Demokratiske støttemedier’ (CNN).

Et interview – som det her, med kun dage til midtvejsvalget,  er ikke tilfældigt’ – heller ikke fra CNN’s side.  Det viser (omend meget inddirekte) at der er kræfter hos CNN, der ønsker at beholde ‘en stærk og handlekraftig’ Trump – også efter midtvejsvalget 6. november 2018.