Ingraham: Trump forces the Dems and media to show their real cards

Tryk på billede for video-link !

Ingraham peger på Demokraternes helt store problem i forhold til præsident Trumps ‘Totale Succes’ – den amerikanske økonomi i særklasse verdens mest succesfulde – de seneste 2 år.

Præsidenten har et stort (ikke højtråbende) flertal af befolkningen bag sig på alle øvrige væsentlige områder – som Border Security – Immigrations Politik – Udenrigspolitik – Skattepolitik – fjernelse af tusinder af hæmmende ‘statsstyrede’ regulativer – nye handelsaftaler allerede indgået eller på vej med Kina.

Præsidenten har på 2 år udrettet mere end nogen anden præsident i nyere tid – hvilket i den grad udstiller ‘katastrofen’ Obama.
————————————–

Så som Ingraham påpeger her – Demokraterne er fuldstændig spillet af banen’ rent politisk – så det eneste de har tilbage er at Obstruere – forsætte med at Svine præsidenten som de har gjort uafbrudt siden han blev valgt (med skrækkelige typer som Shiff – og afsporede venstreorienterede nyvalgte Cortez i spidsen).

Demokraterne har reelt tabt valgkampen 2020 – før den nogen sinde er gået igang.  Nok engang er arbejder Trump i et tempo der er lysår foran Establishment – som han har gjort det hele vejen – fra længe før  -han formelt overtog embedet 20 januar 2017.