Ingraham: The crisis of crisis denial

Liberals continue to fight against Trump's border wall, claim the border crisis is made up.

Tryk på billede for video-link !

Påfaldende i hvor høj grad at problemerne med Illegal indvandring i USA – ligner det der fuldstændig tilsvarende foregår i Europa (over Middelhavet) og af andre ruter – videre op i Europa.

Det politiske slagsmål imellem konservative – og venstreorienterede ‘ofte overvældende feministiske’ grupper er tæt på identisk.
————————————-

Det der igen’ og igen’ undrer mig – er at ingen’ – og jeg mener INGEN ANSVARLIGE POLITIKERE OVERHOVEDET – anklager FN (UN) i denne sammenhæng ?

FN blev skabt efter 2nd Verdenskrig – for at verden i fællesskab kunne/kan forhindre fremtidige krige – og den vigtigste langsigtede enkeltfaktor for at ‘forhindre krige’ – er at stoppe Befolkningseksplosionen ved at højne levestandarden i den fattigste 1/3 af verden.

Istedet har FN brugt tiden på at opfinde f.eks Co2 Pengemaskinen – og A. Vaccine (kostede 55 milliarder – og blev aldrig anvendt)) – for på den måde at sikre de 85.000 ansatte (og i særdeleshed den kyniske elitære ledelse i FN) – et forsat liv i luksus – med endeløse store konferencer på verdens bedste feriedestinationer.

Sandheden er at det i høj grad er FN der siden 1992 (hvor Gro Brundtland opfandt ‘global opvarmning’ – som verdens “største problem” ) – har blokeret for at der sker fremskridt for de fattigste – eksplosivt stigende – befolkninger i verden.  Det er her den egentlige forklaring skal søges på ‘den enorme illegale emigrations-pres’ på grænserne til USA og Europa.

Befolkningseksplosionen (som ingen taler om) – betyder at verdens samlede  befolkningstal stiger med 220- 250.000 mennesker i døgnet – svarer til + 80.000.000 (80 millioner) – eller det samme som Tysklands – eller Tyrkiets samlede befolkninger ‘Om Året’. De vanvittigt stigende befolkninger ude af kontrol – i verdens fattigste – mest korrupte lande er den egentlige årsag til at presset på den rige verdens grænser kun kan blive værre.

Hvorfor gør ingen noget ved den reelle årsag til langt den overvejende del af de største problemer på denne planet. Stigende overbefolkning og heraf følgende fattigdom og elendighed.

FNs forklaring på at man INTET gør ved overbefolkningen er’ at nogle tåbelige matematiske modeller viser at det ‘vil toppe et sted imellem 10- og 11 milliarder mennesker omkring 2050- 60.

Hvem tør bare tænke tanken til ende (med 1½ gange verdens nuværende befolkning) altsammen alene baseret på bundkorrupte FNs matematiske modeller. 

Det kan kun ende i ragnarok – som det allerede er ved at ske i mange Afrikanske lande – bl.a. Sydafrika – hvor den sorte befolkning er 4 doblet på bare 40 år siden de venstreorienteredes helt, Mandela – fik fjernet de hvide fra magten.