Ingraham: Intimidation by imbeciles

Left works to stifle conservative speech on social media

Tryk på billede for video-link !

Ingraham igen ude og ‘understrege sandheden’ omkring Korruptionen i DOJ – FBI – DNC som Barr nu tager fat på.  Og hun afslører som ‘så ofte før’ nogen af de værste (mest falske – og kyniske) Demokrater og deres beskidte måde at ‘drive politik på’  (indoktrinering/hjernevask  på skoler og universiteter).
—————————————–

Ingraham – er lige nu havnet i et ‘hade univers’ fra Dele af den mest agressive venstrefløj på baggrund af et indslag om Rapper, som har lavet ‘en meget lidt opfindsom sang’  – der herdder ‘Fu** Donald Trump’. Det har så senere vist sig at det faktisk er en anden Rapper der har skrevet sangen om Trump – ham som Ingraham omtaler er blot gæste-optræder i videoen.

Kender ikke de nærmere omstændigheder omkring hvorfor at den her mand åbenbart er død og skulle begraves – nogle få dage før at Ingraham laver dette indslag – men det var åbenbart lige noget som ‘Antifa Typer’ (yderligtgående venstrefløjs grupper)  kunne bruge til at gå efter Ingraham og svine hende på det groveste – (og jeg mener ‘DE MEST NEDRIGE ANGREB’ jeg personligt har set nogen steder) i en ‘Shitstorm’ på de sociale medier.

Antageligvis er der tale om ‘payback’ for at Ingraham var hurtigt ude at forsvare/promovere Clarence Ovens – der fuldstændig ‘annulerede Demokraternes forsøg på at ‘puste til Racehads Emnet’ med deres tåbelige høring i sidste uge.

Spændende at følge Fox News  ledelsens reaktion. Forhåbentligt står de fast – og bakker en af deres stærkeste reportere op i sagen.  Skal der gives en undskyldning med baggrund i at manden for kort tid siden døde og er begravet for få  siden (som jeg har forstået det)  – så ‘gør det’ – det er der ingen der bliver mindre af.

Men sagen handler meget mere om noget som har ligheder med den helt aktuelle sag fra Købenghavn – igår Palmesøndag, – hvor en modtander af Muslimsk indvandring og indflydelse – demonstrerede fredeligt for sin sag  på Blågårds plads.  De yderligtgående venstreorienterede og muslimske kræfter – går bare og Venter’ på den slags anledninger – til at ‘tænde af’ og afsløre deres ‘alt andet end demokratiske’ sindelag.
————————————

Omkring sagen der har bragt Ingraham i et noget uheldigt spotligt. Hendes stab burde nok have undersøgt sagen lidt bedre før hun tager den med i sit program.

For en politisk kommentator er ‘det ikke klogt’ at ‘pille ved de stærke følelser’ der er i Hip Hop kulturen – og da slet ikke når det drejer sig om en grum mordsag på en ung performer – og hans efterfølgende begravelse.

Har fundet et link der forklarer om nærmere om sagen:

https://www.tmz.com/2019/04/09/nipsey-hussle-death-certificate-murder-shooting/