How Volcanoes Influence Climate

Volcanic eruptions are responsible for releasing molten rock, or lava, from deep within the Earth, forming new rock on the Earth’s surface. But eruptions also impact the atmosphere

Tryk på billede for artikel !

Den rekordvarme sommer i Danmark – skyldes hvad ?
———–

Det er indlysende at Klima Religionens mange højtlønnede præster vil ‘forsøge at udnytte’ fænomenet til at ‘stjæle flere penge’ fra industrilandene – som de har gjort det på hvert enest COP møde siden 1992  – hvor skrækkelige norske Gro Harlem Brundtland – sammen med FN opfandt ‘den nye Co2 Klima Religion’.

Noget som det er lykkedes Klima Religionen fuldstændig at ‘styre udenom’ er Vulkaners indflydelse på klimaet (det passer ikke ind i Klima Profeternes aganda – om at Global opvarmning er menneskeskabt).

Men forsker man historisk i kendte vulkan udbrud – så er det uden for diskussion’ – at disse udbrud har endog meget stor indflydelse på vejret/klimaet.  Men det er ‘helt bevidst’ ikke noget Klima Præsterne ønsker at der forskes i – da det fuldstændig underminerer deres hårdt tilkæmpede Guldkalv – Co2 Pengemaskinen – som har snabelen dybt nede i lommerne på den vestlige verdens producerende industrilande.
—————————-

Herunder link til yderligere en glimrende dansk artikel om emnet:

Tryk på billede for fulde artikel