Pam Bondi: Om The Bidens dybe involvering i korruption i Ukraine i 2014 – 2015 !

Jan. 27, 2020 - 30:42 - Trump defense team member Pam Bondi continues the president's defense at the Senate impeachment trial.

Tryk på billed for video-link ! (twitter-link)

Pam Bondi: Hunter Biden’s decision to join Burisma raised red flags almost immediately.

Biden familiens korruption er så grov at den skriger til himmelen.  Den er som det bliver understreget allerede kendt i 2014 – 0g 2015 af myndigheder i både UK og USA.

Men se om tåbelige ‘dybt venstreorienterede’ TV2 News “USA eksperter” – med skræklige – nu fastansatte Mirco i spidsen – vil fortælle den Danske Befolkning – hvad sagen om den konstruerede Impeachment sag imod Donald Trump ‘i virkeligheden’ handlede om.
———————————————

Impeachment sagen imod Præsidenten – var alene en ‘afledningsmanøvre fra Demokraterne’ for at fjerne opmærksomheden fra Den dybe korruption i FBI og DOJ – der var ved at blive afdækket af David Nunes og Jim Jordan – med den nye DOJ chef – Carr som den officielle undersøger.

Og som det fremgår af  video herover – så var det samtidigt for at stoppe undersøgelserne af korruptionen i Ukraine under Obama administrationen – som foruden the Bidens omfatter – John Kerry – Pelosi og søn – m.fl.

Kort fortalt så er det Demokratiske parti så utrolig kynisk – at man opfinder en række ‘falske anklager’ imod den folkevalgte Præsident – alene med det formål at dække over ‘egen dybe korruption og svinske embedsmisbrug.