Hannity: Trump is right to make the border a priority

Pentagon reallocates funds from military projects to fund the building of the border wall.

Tryk på billed for video-link !

Hannity fortæller dig her om Trumps utrolige resultater – omkring forbedringer af USA’s økonomi og beskæftigelse (jobtal).

Og det her er noget som du med statsgaranti ikke vil høre ‘de ræverøde journalister på hverken TV2 News eller BT og Politiken – nogensinde fortælle den danske befolkning.

Bare tag et kig på sådan en som skrækkelige Svenning Dalgaard fra TV2. At høre ham tale om Trump – er et studie i ‘hvordan alt kan drejes negativt’.  Tvivler på at man kan finde ‘blot et enkelt sted ‘ hvor han har fortalt om Trumps helt utrolige succes med sin ‘America First’ politik.

Og det gælder ud over de nævnte medier – generelt for danske MSM medier at de – bruger side op’ og side ned’ for at nedgøre den republikanske Præsident i USA – f.eks omkring nogen tusstreger på et vejrkort – men de kunne aldrig få sig selv til at berette om de store linier i Donald Trumps politik – som er en succes det slår alt hvad der nogen sinde er set tidligere i verdens største økonomi.

Og det er her værd at huske på’ – at tidligere republikanske (konservative) præsidenter – blev såmænd svinet på samme måde af de venstreorienterede røde MSM medier i Danmark – i deres aktive præsident periode. Det gælder Regan – og i særdeleshed begge Bush’erne.

Til gengæld elskede den venstreorienterede danske MSM presse – den dårligste’ – mest inkompetente’ – præsident i amerikansk historie (som var liberal – demokrat) – Obama.

Generelt er den “Frie” presse i EU – dybt involveret i den venstreorienterede globalistiske tankegang – som reelt gør dem til propaganda maskiner for Klima Religionen – og dybt korrupte FN’s konventioner.