Hannity: Trump economy more prosperous than Canada

Tryk på billed for video-link !

Hannity tager fat på den seneste udvikling i USA !

Trump administrationen er ude med de bedste jobtal og økonomiske tal i årtier – hvilket har drevet de Demokratiske parti ud i noget der ‘mere og mere’  ligner et Totalt Sammenbrud !

Alle seriøse iagttagere’ har har hele tiden vidst – at Impeachment sagen – var et sidste krampagtigt forsøg på at ‘skade Donald Trump’ – inden 2020 valget.

De Demokratiske kandidater – der hidtil her meldt sig (inkl. Bloomberg) – er uden chancer for at komme bare ‘i nærheden af’ – at kunne true 4 år mere for Trump !

Demokraterne er kørt fuldstændig af sporet !  Impeachment sagen er ‘rent nonsens’ !

Mandag den 9. december 2019 – bliver ‘rapporten der omhandler ‘den virkelige korruption i Washington’ – der med metoder der ligner diktatoriske 3. verdenlande – forsøgte at stoppe Donald Trump i 2016 – offentliggjort.

Her vil Demokraternes beskidte kyniske spil blive afsløret. Hvordan de sammen med de medsammensvorne MSM medier – og toppen af FBI og DOJ – brugte alle ‘beskidte og dybt ulovlige’ – midler for at stoppe Trump i 2016. 

Og efter det der er kommet frem på forhånd’ – så vil der være en række – ‘meget alvorlige sagsanlæg imod involverede i den korrupte svindel’ – indeholdt i dokumenterne der offentliggøres.
———————————

About – Two Faced’ Trudeau’s – economic situation in Canada: