GOP launches ‘phase 2’ of Trump dossier investigation

Fox Business national security strategist Dr. Sebastian Gorka discusses Republicans’ investigation into korruption in DNC - FBI - DOJ - (Obama admin)

Tryk på billede for video-link !

DNC – Obama – Clinton – de involverede i toppen af FBI – og DOJ – er ‘Sitting Ducks’  – for Republikanerne.  Det er ‘Payback time’ for Donald Trump.

Siden det er fastslået ‘af bl.a. Judge Jarnine (og mange andre) – at Bill Priestap samarbejder med Republikanerne – han var chef for FBIs afdeling for CoIntellegience  (dem der udførte ordrerne fra Obama og DNC og Clintons  (DNC betalte 12 mill $ for det ‘falske Dossier om Donald Trump)  – så er det ‘Game Over’ for Obama og DNC og Clintons.

Demokraterne er reduceret til ‘toast’ – reelt uden Politik – de har ingen økonomisk plan – de har ‘ingen troværdig’ præsidentkandidat – kun gamle udbrændte ledere i toppen der ‘klynger sig til magten’ for enhver pris.  Donald Trump og Republikanerne sidder med alle kortene – og kan selv bestemme i hvilken rækkefølge og hvornår de spiller ud – frem mod midtvejsvalget til efteråret.

Det politiske slag er overstået – uanset DACA og Dreamers – demokraterne er udstillet og udspillet hele vejen rundt.  Det mest spændende at følge fremadrettet bliver at følge hvordan alle de venstreorienterede (liberal) MSM medier vil få ‘vredet sig ud’ af den blindgyde de er havnet i – sammen med Obama og Hillary.
————————————————

Og her endnu en brik i spillet – CIA ‘s chef – John Brennan – risikerer at blive trukket med ned sammen med Obama !

Tryk på billede for artikel !