Globalisternes kyniske plan: At bruge ‘De afrikanske hundredtusinder af velfærds-migranter’ – som ‘Klima flygtninge’ !

Tryk på billede for at se video-link !

Alex Jones – prøver nok engang  – at beskytte Trump imod  – det ‘magtfulde giftige politiske miljø’ præsidenten befinder sig i i Deep State Washington.

Det er meget store økonomiske interesser ‘der er i spil i USA. Ikke mindst ‘Big Pharma’ (verdens stærkeste ‘udemokratiske’ magt/ lobby virksomhed – som ‘alene handler om Max Profit’).

Donald Trump er den første i historien – der har ‘taget HELE KAMPEN – UP Front – samtidigt.

Kampen mod Lobyisterne (pengene) som igen ejer/kontrollerer de røde Liberale MSM Medier – alle en del af Globalismen  (venstreorienteret ny verdensorden) – der søger at nedbryde Nationalstaterne ‘indefra’.

Trump har erklæret frontal krig ‘mod alle disse’ udemokratiske’ venstreorienterede (røde) kræfter – lige fra starten i sin kampagne, og er derfor den mest frygtede/forhadte Præsident ‘EVER’ i USA.

Den gode nyhed er ‘ at han ‘som ingen andre’ er lykkedes med at ‘Få Budskabet UD’ – til den anstændige almindelige amerikanske befolkning – som i årtier har være trætte ‘af de elitære røde frelste.

Det der svarer til Radikale i Danmark + alle de tidligere radikale i Liberal Alliance – og de øvrige partier på den yderste venstrefløj – som vil ‘frelse hele verden’ – for andres penge).

Donald Trump har afsløret alle de røde (Liberals), som de selvoptagede hyklere de er’ i USA – og ‘bølgerne’/’svingningerne’ fra det genfødte Amerika – i Trumps fantastiske valgkamp – spreder sig dagligt længere ud i hele den vestlige verden – og skaber fornyet håb om ’tilbage til – ‘nationalstater med respekterede grænser’ – også i Europa.