Giuliani: Democrats stepped into more than they realize

President Trump's personal attorney Rudy Giuliani reacts to Democrats' impeachment inquiry on 'The Ingraham Angle

Tryk på billed for video-link !

Ingraham taler med Rudy Giuliani om demokraternes ‘totale panik’ hvor de forsøger at starte en rigsretssag (som de har gjort uafbrudt siden Donald Trump blev præsident).

Guiliani tager virkelig bladet fra munden her – og åbner op for at Obama administrationens var gennemsyret af korruption i en skala som aldrig set tidligere – med Joe Biden og Hillary Clinton – som 2 af de værste.

Tydeligt at demokraternes ‘absurd tynde sag imod Trump’ – afslører den panik – som mange af dem siger helt åbent: “den eneste chance fe har for at stoppe af Trump bliver genvalgt i 2020 – at at få ham ødelagt”.

Og her kommer de så ud med ‘denne latterlige anklage’ – som til en start tvinger de røde venstre-orienterede MSM medier til at ‘kigge også på Biden (oge søn)  – både i Ukraine og Kina (noget de som vanligt når det handler og demokraternes dybe korruption og magtmisbrug – hidtil helt har undladt at omtale).

Måske er det her den egentlige forklaring  skal søges – kunne man næste håbe for demokraterne (at der må være en dybere mening med den her ‘syge anklage’). At man fra toppen af DNC har indset at Biden ikke har en chance (han er begyndende dement og uskarp – og har en lang række lig i lasten – omtalte korruptions-skandaler).

Så måske handler det ‘reelt slet ikke om Trump’ – men mere om at sætte fokus på Joe Biden – som nu med stor sikkerhed ‘trækker sig ret hurtigt fra valgkampen 2020’. Og det giver så herefter  partiet DNC og demokraterne mulighed for at samles om Warren – som er den de fleste nu tror mest på vinder nomineringen.

Kan vise sig at være ‘et smart move’ fra DNC.  De ved udmærket at ‘anklagen mod Trump reelt ikke har en chance’ – man bare det at historien ryger ud på alle MSM medier i Verden – dagen efter hans store FN tale – svækker ham internationalt – og samtidigt kommer republikanerne indirekte til at hjælpe DNC med at slippe af med Biden.  ‘To fluer med et smæk’.