Frederiksen – den dyreste/mest afsporede Statsminister i Danmarkshistorien

Stein Bagger – Det berømte Store Engelske togrøveri – Al Capone i Chicago – det er alle sammen ‘små børnehave forbrydere’ sammenholdt med den Danske Mink formand +sammensvorne medlemmer, der ‘HELT LOVLIGT’ er blevet belønnet af Mette Frederiksen, Socialdemokratiet – og hele det danske røde cirkus af kvinder på venstrefløjen – med 18 milliarder – eller hvad der svarer til mellem 3 og 4 Super Sygehuse – delt ud på alt overvejende 500 minkavlere.

Som tab for det danske samfund skal her oveni lægges ‘de 12 milliarder som Mette Frederiksen – og hendes ‘sygt oppe  at køre virologer’ – besluttede at brænde/nedgrave  17 millioner af de bedste pelsskind i verden  – frem for at gøre som Hollænderne – vente til pelsning og sælge dem i Glostrup for 10- 12 milliarder.

År 2021 og 2022 osv. er  tabet for Danmark  +10 milliarder om året i al fremtid – fordi Mette Frederiksen har sørget for ‘permanent’ at ødelægge/nedlægge en  af dansk erhvervslivs største succeshistorier,  som skabte tusinder af gode arbejdspladser – og forvandlede en lang række billige “frasorterings-produkter” – skidtfisk – slagteriaffald til milliarder i indtægter til Danmark hvert eneste år.
——————————————

I stedet bruger de tåbelige beslutningstagere mere end 600 millioner ‘af statens penge’ på at få millioner af værdifulde mink aflivet  (noget som avlerne selvsagt altid selv har stået for  i produktionen af skind).

Hvem i denne verden kan tage alvorligt at Statens Serum Institut – ‘her et år senere’ kommer ud og vrøvler om ‘at den mutation man fablede om’ –  (som ingen godt nok havde set i flere måneder – den såkaldte Cluster 5) – den kunne have været farlig.  Det er bare for sygt at høre på.

På godt dansk – så er der her tale om fuldstændig idioti – som aldrig set tidligere noget sted i verden.  Allerede i Marts 2020 vidste man fra New Yorks zoologiske haver, at dyrene kunne blive smittet med Covid-19. Man konstaterede – at det for dyrene optrådte som en mild influenza/forkølelse og var overstået på et par uger.
Hvis Mink skulle aflives i Danmark – hvorfor så ikke høns og kyllinger – på store farme. Private hunde og katte.  Alle dyr kunne få (og mange har givet haft) Covid-19. Og hvad med store svine farme og kvægbrug ?
Hele udgangspunktet for at aflive farmdyr for at beskytte mennesker – er simpelthen fuldstændig idiotisk’ – og er ikke gennemført noget andet sted i verden – end i Frederiksens Danmark.
————————-
Det findes ikke noget eksempel i verdenshistorien – der kommer blot i nærheden af den ‘totale kortslutning’ som de udspekulerede forhandlere fra Minkbranchen lykkedes med af fremprovokere, ved at udnytte Covid krisen – til at ‘stjæle milliarder fra Danske Skatteborgere – som stadigt ikke helt har forstået ‘hvor groft dette kyniske forløb har udnyttet Covid krisen – styret af en Formand (reelt marionet for Kinesisk Rigmand).

————————-

Hvad blev der krævet’ – for at de store minkfarme kunne koble sig på’  det offentlige milliard ‘Tag selv Bord’ (skatteborgernes penge) ?  De  enkelte minkfarme skulle blot indsende  5 døde inficerede mink. Mink er ikke opmærket – så i princippet kunne alle indsendte mink i Danmark – være fra den samme Corona smittede farm

Indsend 5 døde mink:  Gevinst Gennemsnitligt +18 millioner kr. netto pr. mink farmer på en check. De store farme langt højere beløb. 

————————–

Minksagen er’ – når det kommer frem hvor vanvittigt forløbet var’ – og hvor fuldstændigt ‘barnligt – som umodne små børn’  – de overvejende kvindelige politikere reagerede (forstod aldrig at det hele var iscenesat af Minkbranchen – der dybt kynisk udnyttede krisen – og det faktum at “eksperterne” –  de såkaldte Virologer – undervejs udviklede Gudekomplekser – uden forbindelse til virkeligheden.

Reelt er Danmark pt. uden en politisk opposition – så Mette Frederiksen – som skulle være fjernet øjeblikkeligt med en rigsretssag – toner dagligt selvsikker frem på skærmen ‘i midten’ – på trods af at hun er ansvarlig for den mest milliard dyre’ – og vanvittigt helt ude i hampen  beslutning i Danmarkshistorien.

Men skatterne kommer til at stige’ og stige’ i årene der kommer – for at få opkrævet de mange milliarder fra Danske Skatteydere –  Som verdens mest succesrige “lovlige” forbryder – ‘Den danske Mink formand’ – sammen med alle dem der indsendte ‘5 Covid-smittede mink’ til Statens Serum Institut – står til at score af milliarder af kroner på den vanvittige sag.