FLASHBACK: Mainstream Media Meltdowns From 2016 Election Night

Tryk på billede for at se video-link !

Sean Hannity fra Fox News er sammen med en lille håndfuld andre ‘ægte fremsynede liberale’ mennesker de eneste der har støttet Donald Trump hele vejen ‘fra starten’ i USA.

Det er derfor helt på sin plads at Hannity her et år efter ‘Det Globale Shok’ – Donald Trump vinder og bliver USA’s 45. præsident – her kigger tilbage på hvor ‘råddent og nedsættende’ Trump blev (og stadigt bliver) behandlet af den førhen styrende  ‘Fake News’ presse – sammen med hele den Røde Presse og det gamle Establisment i Washington (The Swamp).

Som jeg skrev mange steder – Donald Trump er håbet for at få ryddet op i en dybt korrumperet vestlig verden – ‘hvor at STATEN – og den RØDE PRESSE – er/var de reelle magthavere.

Trump er den første siden 2’nd verdenkrig, der på regeringsplan har gennemskuet – Co2 klimapengemaskinen – og Globalismen’, – der ønsker at overtage styrringen i hele verden (og var godt på vej med Parisaftalen – som var planlagt til at skaffe enorme pengesummer til FN og klima pengemaskinen).

Donald Trump har ‘sat en pind i hjulet’ – og derfor hader de røde statsmedier i vesten’ –  og de røde politikere (samme familie) ham som pesten.