EU’s nuværende flygtningepolitik har spillet fallit. Det er på høje tid at ændre den – før den får hele EU til at kæntre

Flygtninge- og migrationskrisen, som har rystet EU-samarbejdet fundamentalt, er kun begyndelsen på et stadig stigende og vedvarende immigrationspres imod det europæiske kontinent.

Tryk på billede for at se artikel !

Citat fra Morten Lisbergs artikel:

Alene sidste år drog ca. 181.000 migranter af sted på den farefulde rejse fra Nordafrika mod Sydeuropas kyster, heraf ca. 90 procent via Libyen. Det var en rekord og en stigning på ca. 20 procent i forhold til 2015
—————————

TalkSense:

Og det som ingen nævner – eller påpeger – over for f.eks. de vanvittige venstreorienterede NGO’er – der sejler rundt i Middelhavet “og frelser verden”  – ved at sejle tusinder af sorte analfabeter til EUs sydlige grænser er’ – at det eneste NGO’erne opnår er’ ‘smadre velfærdsystemerne i EU landene – og dermed nedbryde disse lande indefra.

Disse misforståede NGO fariesærer skulle sagsøges ned i jorden for hver eneste illegal emigrant de belaster ‘i forevejen vildt overbelastede’ centre i Italien og Grækenland – og senere ‘de nordlige velfærdsystemer med – hvilket er det som ‘alle migranterne’ søger imod’

Og det mest absurde er at ‘det INTET løser overhovedet’ i forhold til de fattige dele af verden – virkningen er ‘alene at det ødelægger Europa indefra’.

Den samlede ‘ulovlige illegale indvandring i 2015′ – der var starten på at bringe de sociale systemer i Skandinavien – Tyskland’ og en række andre EU lande i knæ – det udgør ca. 4 dages befolkningstilvækst i de fattige dele af verden (imellem 220 – og 250.000 mennesker i døgnet).

Det er dette altoverskyggende problem at ‘de tåbelige selvretfærdige røde ‘NGOer – samt korrupte FN – burde bruge kræfterne på.
Menneskeracens ‘helt ude af kontrol’  reproduktion i de fattige dele af verden – ‘DEN VANVITTIGE BEFOLKNINGSTILVÆKST’ – som ultimativt er årsag til alle planetens største problemer.

Se herunder om overbefolkning:

World Population Counter – from worldometers