EU landenes skattepolitik afsløret som: Grisk IDIOTI’ – tag selv bord for ‘hele den Globalistiske verden’ !

Globalistiske EU er Råddent - og alle borgere betaler for 'luksus bureaukraterne' i Bruxelles - og deres egoiske adfærd !

Ingen andre end EU’s – vanvittigt ‘kyniske og griske’ – skatte-opkrævere kunne have opfundet et system – hvor at det er muligt at få ‘hundredvis af milliarder retur ‘ALENE FOR AT HOLDE EGNE BEFOLKNINGER – Skattemæssigt’ – HEGNET INDE’ – I KYNISK BRANDBESKATNING af dem der – holder det hele kørende – og løber risikoen med aktier og obligationer i de enkelte lande.
————————————

Ingen tvivl om at ‘de simple svindlere (kun nødvendigt med simple amatører efter fortidige begreber om svindlere) for at snyde de selvfede EU lande for historiske summer – grundet den GRISKE skatte-politik over for egne borgere (dem der holder det hele igang).
———————————-

Det er til at brække sig over at høre Lars Løkke – og andre af de evige topmøde deltagere (alt betalt på 1. klasse – for tusinder af mennesker).
———————————–

Bemærk fra hvilke lande ‘skatteborgerne er blevet frastjålet ‘FORMUER’ grundet uduelige politikere.

Norge er ikke nævnt – Svejts er ikke nævnt – men til gengæld en række EU nikkedukker – med  ræverøde ‘Øko – El Bils afsporede’ – Danmark i spidsen.
———————————–

Det eneste der nu mangler er at det kommer op på COP 24 – at det faktisk er klimaforandringer’ –  der er forklaringen på de mange milliarder der er  tabt’.   De  ansvarlige finansfolk fik hedeslag – og ‘kom derefter til’ at ‘sjæle de 400 ? milliarder ‘ ved et uheld.
———————————–

Og til den seriøse del – så stiger verdens befolkningstal hvert døgn – ‘alt imens EU politikere sidder og piller sig i navlen’ – med + 250.000  mennesker. Det er det virkelige problem for fremtiden på planeten jorden – men det er  der ingen der taler om – eller ‘gør noget ved’ !
———————————–

Der er flere penge og gode jobs i at tale ‘klimaforandringer’  – så den historie ‘fodres og plejes’ til gengæld i døgndrift’ af alle de røde propaganda medier.

Og det virker’ – kan vi konstatere –  bedst illustreret ved et barnebarn på 11 – som ‘frygter fremtiden’ – på grund af de ‘klima forandringer’- som skolen har hjernevasket ham med’ – er problemet – i den verden han skal leve sit liv i ‘ !