En ‘sygelig selvoptaget’ (hjernevasket) ungdom i Europa (og USA) kørt af sporet !

Tryk på billede for video-link !

Så her til aften nogen skækkelige billeder fra Libyen hvor at Migranter fra de eksploderende afrikanske befolkninger er fanget under forfærdelige forhold – og behandles som dyr af de lokale myndigheder (unge piger sælges som sexslaver – unge mænd som arbejdsslaver . ‘hvis de er heldige’ – og ikke bare bliver slået ihjel.
———————————————————-

Her er det, at jeg kan ‘få kvalme’ at at tænke på de ‘Tusinder af navlebeskuende unge i hyggelig Klima-marh fornyligt bl.a. i store Danske byer. 

Totalt hjernevaskede på skoler og universiteter –  går disse super-privilligere unge ud og skaber sig for at – ‘frelse sig selv’ – fra en gang ‘fuldstændig nonsens’ (Klima Psykosen). 
———————————————-

På samme tid forfølges – voldtages – dræbes mennesker på det grusomste – uden at ‘de samme unge’ – gider løfte et bryn. 

Kan kun sige at de røde selvoptagne MSM medier – er sammen med de Klima Psykotiske unge -som de røde Partier her i 2019 valgkampen løber efter i vildskab – er simpelthen allesammen til at brække sig over. 

Hvis nogen gik og troede, at internettet ville betyde generelt bedre oplysning og indsigt til befolkningerne – så er der sket det stik modsatte.  Både ungdommen og store dele af den voksne befolkning har aldrig været nemmere at indoktrinere til at ‘tro på hvad som helst’.    
———————————

Omtale af serien i 2 afsnit der linkes til:

Burma (Myanmar) – et smukt, men uroligt land. Tidligere styret af militæret, men som nu har en demokratisk valgt regering – med den verdensberømte nobelpristager Aung San Suu Kyi som leder. En regering som i 2017 overraskede verden, da den begik forbrydelser mod landets etniske mindretal Rohingya-muslimerne. Her undersøger Simon Reeve krisen, og møder de skæbner, der er berørt af hadet mod dem.

Ca. 28 minutter inde i udsendelsen starter beretningen om den grusomme konflikt på grænsen !
——————————

Se afsnit 2 (nu udsendt fra DR) herunder:

Burma rundt med Simon Reeve (2:2)