Elbiler er Grøn Religion / Økologi på et højere plan

Tryk på billed for artikel !

Det er ‘som vanligt’ med korrupte FN i spidsen lykkedes’ – at ‘vende verden på hovedet’ – også når det kommer til noget så universelt som produktion af biler.

Det er lykkedes at undertrykke det faktum – at nutidens moderne benzin- og diesel biler – er rene tekniske vidunder maskiner – som den almindelige brede befolkning her i det 2100′ århundrede faktisk har råd til at købe. 

I en moderne økonomisk dieselbil kan du køre fra Danmark til Italien og retur – og nøjes med at tanke en gang.
———————————

Noget af det første du lærer i fysiktimen i skolen er’ – at enhver omformning af energi ‘giver tab’.  Nu kommer så ‘Klima Religionens profeter’ – og vil tvinge befolkningerne til at investere i – ‘alt for tunge elbiler’.

Herefter stiller man ‘sindsygt dyre- voldsomt statsstøttede vindmøller midt ud på havet. Her satser man så på at ‘det blæser’, – hvorefter at vinge-rotationen omformes via en el-generator til strøm, der sendes i endeløse lange kabler (kan være hundredvis af kilometer). Når strømmen kommer på land – så skal den så ‘omformes endnu engang’ –  medens det tunge (mega dyre) batteri i elbilen oplades.

Og Hurra ! – så er vi klar til at køre – typisk ca. en 70- 80% af den afstand fabrikkerne lover (hvis der køres forsigtigt – helst uden modvind) – typisk i størrelsesordenen 150 – 200 km – før der skal  findes et sted at lade’ – etv. bruges ‘tid’ – for at komme videre.

I processen med at ‘drive bilen fremad’ – bliver ‘strømmen så IGEN OMFORMET – og sendt til en el-motor der trækker bilen.

Personligt har jeg lidt svært ved at se fidusen .
—————————————————–

I det hele taget er der et næsten uendeligt antal ‘ubesvarede spørgsmål’ – i de vanvittige venstreorienterede ideer om at ‘stoppe hele det, igennem 100 år, fantastiske veludviklede fossile brændstof system – hvor at det er muligt at tanke sit køretøj på velfungerende tankstationer overalt i verden. Det tager få minutter inden du er kørende igen.

At mange af bilfabrikkerne udvikler nye elbiler – illustrerer alene den magt som ‘Klima Religionen’ har opnået (i særdeleshed i Europa) – hvor at skoler og universiteter og MSM medierne vedvarende tonser løs på at hjernevaske befolkningerne.
————————————–

Se herunder Lomborgs analyse på hvor ‘grønne’ elbiler – så rent faktisk er: