Det blodrøde valgresultat den 5. juni 2019 – en Katastrofe for Danmark !

Tryk på billed for artikel !

Med det uhyggelige (dybt røde venstre-orienterede) valgresultat fra den 5.  juni 2019 – styrer vi direkte ind i ‘det værste ‘Velfærds Helvede’ – nogensinde for vort lille ‘forstyrrede selvoptagne’ Nordiske samfund.

Iflg. indenrigsmisisteriets beregninger – så koster ikke vestlig indvandring danmarks skatteborgere over 35 milliarder kr. om året.

Alle de nye Storsygehuse + 3. Limfjordsforbindelse kunne betales på et enkelt år – af de enorme summer (primært muslimsk indvandring) – suger ud af det jeg har benævnt – det danske Velfærds Helvede.  

Det er indlysende at det’ –  at der på få årtier pludselig suges 35 milliarder kr.  – ÅRLIGT – (totalt spildte – uproduktive) – ud af et lille samfund som det danske’, – det forkrøbler fuldstændigt alle andre ‘Ægte Velfærdsområder’ – som Børnepleje – Ældrepleje – omsorg for Psykisk syge etc. 
———————–

Klima-hysteri i Europa:

Danmarks befolkning er på godt 5 millioner mennesker – det svarer til 0,06% af Jordens samlede befolkning.

Selvom man så er en af ‘de frelste’ der tror’ – på Klima Religionen – er det stadigt ‘totalt idiotisk’ for et lille land som vores – at fuldstændig hovedløst ødelægge egen konkurrenceevne for ‘Hvad’ ?

Tror Pernille Skipper – at resten af Verden falder i svime over at ‘et lille land’ (på størrelse med en mellemstor by i de store lande) – beslutter sig for at tvinge befolkningen til at ‘køre i de ineffektive elbiler’ !
———————–

Bjørn Lomborg har forlængst bevist – ‘ikke bare skal elbiler subsidieres i vildskab af staten (skatteborgerne) – for at gøre dem konkurrencedygtige – men ‘alt indregnet’ – så udleder de den samme mængde CO2 – som ‘de diesel vidundermaskiner vi kører i idag’ (i en moderne ‘effektiv dieselbil’ – kan du køre frem og tilbage til Italien og nøjes med at tanke en enkelt gang).

Fremtiden ser ‘Uhyggelig ud for Dansk erhvervsliv – Dansk landbrug – landets konkurrenceevne – med udsigten til en ny ‘Dybtrød Venstre-orienteret’ regering. 

Det etablerede politiske systems (Løkkes) brug af Paludan som skræmmebillede – i sin egen egoistiske plan for sig selv og Venstre – (ved at undlade at stoppe hans opstilling – baseret på ulovlig manipulation af ‘stillere’) – ser i dette øjeblik ud til at kunne bringe vort  lille Kongerige i knæ – ‘Økonomisk og Konkurrencemæssigt’.
————————

Se Bjørn Lomborgs CO2 beregninger på Elbiler:

———————————-

Et lille lyspunkt her sidst på dagen – så er der trods alt lande i Europa – der stadig har bevaret en grad af ‘almindelig sund fornuft’ – selv efter at det 16 årige svenske orakel  talte i EU parlament og mødte Paven:

EU-lande dropper at sætte mål om klimaneutralitet i 2050