DuckDuckGo: Søg på nettet udenom – Google – Facebook – twitter Censur

Tryk på billed for ‘Censur-Fri’ Browser !

‘Big Brother’ (Google) ved hvad der er ‘bedst for dig’.

Google – Facebook – twitter (Big Tech)  – har i hele Donald Trump perioden i stadigt stidgende omfang censureret alle data – du som bruger får adgang til.

Det er ‘Orwells 1984’ – med undertrykkelse af ‘Ytringsfriheden’ som det første ‘Big Brother’ gennemfører for “at beskytte den menige befolkning for sandheden”.
———————————-

DuckDuckGo – er et oprør imod Google’s totale undertrykkelse af ‘ytringsfriheden’ – helt aktuelt undertrykkes ‘ALLE oplysninger’ – om den største eksempel på valgsvindel i USA’s historie.

Prøv at sammenligne hvad der sker hvis du bare søger ‘almindeligt’ (hvilket vil sige censureret af google
efter ‘election fraud’ – og prøv så at se hvad der sker – når du søger ‘uden censur’ med DuckDuckGo – nedenunder.

Google har sammen med Facebook og twitter  ‘fuldstændig fjernet ‘First Amendment’ – ytringsfriheden i USA

https://www.google.com/search?q=election+fraud&oq=election+fraud&aqs=chrome..69i57j69i60l3.5000j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Og prøv så at søge på internettet ‘Uden Censur’ med DuckDuckGo:

https://duckduckgo.com/?q=election+fraud&t=h_&ia=web

Donald Trump – er reelt ‘udsat for et kup i USA’ .Ingen tvivl om at han vandt ‘et jordskredsvalg’ (antageligvis det største antal delegerede nogensinde) – hvis der ikke var blevet svindlet med resultatet på så mange områder – at det burde chokere hele den vestlige verden.

Men ‘Nåh’- Nej’ – der er jo CENSUR på ALLE en venstreorienterede nyheds kanaler og Big Tech – så befolkningerne får ikke noget at vide – andet end ‘alt hvad der kan graves frem af ‘negativ propaganda’ om USA’s Republikanske præsident.

Paul Craig Roberts: The Proof Is In: The Election Was Stolen