Dr OZ om Corona krisen i USA – produktionen af malaria medicinen !

Tryk på billed for video-link !

Se Dr OZ om Corona krisen i USA – der fuldstændig, som andre steder i verden – fylder alt på medier og de sociale medier.
————————————

Vil indrømme at jeg lige nu har svært ved a skjule min afsky for de – Verdens Sundhedsmyndigheder – som den her ‘grimme sygdom har udstillet – for hvad de er’ – Selvoptagne Skrankepaver – som går mere op i ‘at de rigtige papirer er udfyldt’ end i at redde de tusinder af gamle og svage mennesker, der dør i tusindvis – rundt i verden hver eneste dag.
———————————–

Så hører man disse professorer og ‘kloge hoveder’ tale om  at’ – den kombination af malariamedicin og antibiotika, – der beviseligt allerede nu har reddet tusinder af mennesker i New York og Frankrig – stadigt ikke er ‘GODKENDT’ –  (at der stadigt dør mange i NY er et forsyningsproblem).

Men at kombinationen ‘Virker’ er bevist så mange steder at ‘den snak burde være stoppet forlængst’ – men alligevel kører disse selvhøjtidelige Paver på med at ‘vi skal have lavet Kliniske afprøvninger – før vi kan forsvare at give de døende patienter behandlinger.
————————————-

Jamen kan de da for pokker ikke høre hvor vanvittigt det lyder – for pårørende, der ser deres gamle forældre – bedsteforældre ligge og blive kvalt’ – alt imens de taler om ‘sikkerhed’ omkring den medicin der kunne have reddet de dødssyge mennesker.

Der er givetvis et element af ‘det universelle Trump-had’  i Europa inde over – idet han var hurtigt ude at pege på netop ‘de fantastiske resultater  i de Franske forsøg.  Det må antages, at der stadigt er verdensomspændende mangel på ‘medicinen’ – alt andet vil gøre de ansvarlige fra de nationale sundhedsmyndigheder ‘uden for USA’ – skyldige i Massemord.
——————————————-

Det som sker lige nu – svarer til at man i katastrofe situationer ‘som på slagmarken’ i krig står med sårede soldater der forbløder, – men Infirmeriet nægter at bruge de bandager, som er lager – da de ikke er ‘klinisk afprøvede i blindforsøg’.

Bare for sygt, at ansvarlige overlæger på sygehusene lader patienter ligge og dø af kvælning – bare fordi man ikke kan lide Trump (eller er i lommen på nogen af de store Pharma firmaer – der ikke er vilde med at et gammelt produkt – kan løse problemet).
——————————————-

Som jeg har sagt det tidligere. Jeg ville bruge resten af mit liv på – at finde frem til de ansvarlige – og sagsøge dem ned i jorden – hvis det var mine forældre – eller bedsteforældre – der i dette øjeblik bliver overladt til at dø i respirator, – samtidigt med ‘at det er internationalt kendt hvilken medicin, der kan redde dem’.

Det ville såmænd ikke undre mig at der faktisk findes lagre af medicinen på Apoteker rundt i Danmark. En række producenter –  PLAQUENIL – den mest kendte.

https://www.webmd.com/drugs/2/drug-5482/hydroxychloroquine-oral/details
———————————————–

FN WHO og de lokale sundhedsmyndigheder laver – ‘trial’s – mens mennesker i tusindtal ligger og dør’ !  Jamen så få da for pokker – behandlet ALLE de alvorligt syge – når man nu forlængst har konstateret hvad der VIRKER !

https://www.cnbc.com/2020/03/27/who-officials-enroll-first-patients-from-norway-and-spain-in-historic-coronavirus-drug-trial.html