DR. OZ – Insight into Brand New Research on Hydroxychloroquine

Dr. Oz reports on breaking news out of China, and shares new data from a clinical trial that might offer more information about the safety and efficacy of hydroxychloroquine.

Tryk på billed for video-link !

Obs.  Video loader langsomt med sorte pauser ind imellem.

Dag 74 af Corona krisen i USA- 04 marts 2020.

Dr OZ – er endt med  at placere sig selv i centrum af ‘vurderingen af  ‘Hydroxychloroquine + antibiotika behandlingen – af Covid-19 patienter.
—————————————

Efter at have fulgt sagen her i nogen uger (hvor tusinder dør – ‘UDEN’ at blive behandlet ikke mindst i det sydlige Europa) – så er det efter hånden blevet klart for mig – at ‘det her handler Om penge for Pharma Industrien – lige så meget som det handler om at redde de syge gamle mennesker, der ligger oag dør nu  ‘i tusindvis’ hver dag.

Forstod ikke i starten’ hvad der foregik:  “Hvorfor pokker giver man da ikke bare den medicin ‘der beviseligt virkede i Kina og Frankrig – til alle syge”.
—————————————-

Men er nu ved at forstå at – ‘Sådan virker Sundheds paverne (i lommerne på Big Pharma industrien) –  ‘Ikke’.

Spørgsmålet om ‘Behandling’ er til dette øjeblik IKKE blevet stillet i Danmark til de ansvarlige myndigheder.

Men når så spørgsmålet stilles af DR OZ i USA  – så hælder de ansvarlige myndigheder ‘Vand ud af Ørerne’ – om at der er en lang række forsøg igang af en lang række virksomheder. Og der arbejdes på Vacciner etc.

Aldrig et konkret svar på: – “Hvorfor bruger man ikke KONSEKVENT dette allerede for 25 år siden ‘godkendte medicin sammen med antibiotika” – når det nu har vist sig at VIRKE både i Kina og i Frankrig.

Endelig ikke fornærme nogen af de store Pharma Firmaer der ‘betaler de fede studieophold’ på verdens bedste ferie lokationer (med hele familien) for de ansvarlige eksperter og overordnede sundheds-personel.
——————————————

Så hvis nogen gik og troede – at det her drejer sig om at ‘redde flest muligt af de gamle syge mennesker i respiratorer’ – så kan de godt tro om igen. Var det det det handlede om ‘så ville der Worldwide – ‘HELT LOGISK’ blive behandlet med – Malaria-medicinen og Antibiotika – fordi at DET VIRKER.

Men nej – der er Milliarder Dollars på spil her for Sundheds og Medicinal Industrien – så selv de amerikanske eksperter og FDA – (der tvunget af Donald Trump – har set sig nødsaget til at ‘godkende behandlingen midlertidigt’) – har de travlt med at ‘hælde vand ud af ørerne – “Om de mange trials der er i gang for ‘en lang række behandlings-muligheder’ – så ‘lad os nu se hvordan det går” !

Kynisk og kvalmende at se på – hvordan ‘Penge – Penge – Penge’ – selv når hjælpeløse mennesker ligger og dør’ -‘Kommer Først’ !
———————————————-

Respekt for Donald Trump og DR Oz der forsøger’ at skubbe ‘Behandlingen af de mange syge og døende mennesker i gang i USA.

I røde venstreorienterede Danmark – ‘gider de end ikke Høre om Behandlingen – sandsynligvis ‘netop fordi at Trump og USA’ er involveret.

Hellere lade mennesker ligge og blive kvalt i respiratorer – end at risikere at Trump får ret i sin tro og anbefaling af behandlingen – med malaria medicinen.
————————————————

Herunder: Dag 73 af Coronakrisen i USA – 03. marts 2020:

Tryk på billed for video-link !